Čekajući sinoć da Grgo, uz asistenciju Luce, Martine i Ivice iz Ražina, prekontrolira odgovore 13 ekipa koje su sudjelovale u njegovom „epskom“ kvizu, ispijao sam kasnu kavu, promatrao vodički kampanel i crkvu, časninu kuću i gornji bunar, zastavice koje su ostale od odličnog uličnog festivala, pokoje rijetke prolaznike,… i razmišljao o tome kako je jedna ideja da Noć knjige prije četiri godine izmjestimo negdje izvan knjižnice izrodila redovita druženja ljubitelja kvizeva u Sunčanom satu. I na to smo baš ponosni. 

Sinoć je završila još jedna sezona pub kvizeva u Sunčanom. Sudjelujući u njima, naučilo se ponešto novog, a i dobro zabavilo. Provjeravalo se vlastito znanje i slušala dobra glazba. Uglavnom, neke od redovitih natjecateljica u ovoj sezoni postale su i majke, neke od natjecatelja posao je odveo sve do dalekih Meksika i Islanda. Uskoro će se i naš odlični DJ Ante, koji je osim odabiranja glazbe za glazbeni dio kviza više puta sudjelovao i kao natjecatelj, otisnuti na daleka mora.

Osamnaest ekipa sudjelovalo je u Pokladnom kvizzzu u Sunčanom. Među ostalima, bili su tu i nacionalno poznati kvizaši Kudra, Krnić i Poparić, kojeg smo gledali u prošlotjednoj „Potjeri" kod Tarika Filipovića.

Kažu da je ponavljanje majka učenja (znanja). Stoga ćemo svima koji to još ne znaju ponoviti da su Vodice status grada dobile 1997. godine. Tek nekoliko ekipa prijavljenih na prvi ovogodišnji Kvizzz u Sunčanom znalo je točan odgovor na pitanje: kada je naše „selo" ušlo u „odabrani" krug hrvatskih gradova? To je jedino pitanje koje se ponovilo u dvadesetak dosad održanih kvizeva. Odabrali su ga, očito s dobrim razlogom, Ante, Jozo i Saša, momci iz ekipe „Pušing Rođo", koji su sastavljali pitanja za prvi ovogodišnji kviz.

Nakon božićno novogodišnjih blagdana i odmora vrijeme je da se upregnu moždane vijuge. Za to su se pobrinuli ekipa iz Gradske knjižnice Vodice i Sunčanog sata koji će organizirati prvi ovogodišnji Pub kvizz u srijedu 10. siječnja.

Posljednji „Kvizzz u Sunčanom" u 2017. godini protekao je u duhu blagdana koji traju pa su ga članovi ekipe „Jo Malone", sastavljači pitanja za večerašnji kviz, nazvali „božićnim", a Marijana, Katarina, Anamarija (koja je trenutno u Zg-u), Bernarda i Ivan izabrali su za ovu prigodu 40 pitanja (inače ih bude 35) iz sedam različitih područja.

Ni kiša nošena jakim jugom nije spriječila vodičke i šibenske kvizaške zaljubljenike da i u srijedu navečer provedu u Sunčanom. Štoviše, rekordnih dvadeset ekipa pristiglo je na provjereno dobru zabavu koju organiziraju Gradska knjižnica Vodice i caffe bar „Sunčani sat".

Ako ste željni dobre zabave, odlične glazbe i provjere vlastitog znanja, a sve to na jednom mjestu, Kvizzz u Sunčanom pravo je rješenje za vas.

Čak sedamnaest ekipa prijavilo se za treći ovosezonski Kvizzz u organizaciji Gradske knjižnice Vodice i Sunčanog sata. Pitanja za ovaj kviz sastavljali su članovi šibenskih „Glavatih želvi" u sastavu Goran Drenski, Franko Kapiteli, Goran Milić i Drago Kudra, koji je bio i moderator večeri.

Da su Pub kvizovi omiljena zabava dokazao je jučerašnji drugi ovosezonski Kvizzz u Sunčanom, koji je uvršten u program Mjeseca hrvatske knjige (15.10.-15.11.), a privukao je dvanaest ekipa željnih provjere vlastitog znanja i dobre zabave. A zabava je bila i više nego dobra.

Stranica 1 od 4

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close