Jedan Vodičanin nedavno se okitio titulom prvaka na jesenskom ciklusu Šibenske rekreativne teniske lige koji je šezdesetak tenisača igralo ove jeseni na Šubićevcu. 
Riječ je o Fabijanu Šprljanu koji je, doduše s prekidima, već 20 godina u tenisu, a da je riječ o strastvenom tenisaču, uvjerili smo se u razgovoru u kojem nam je otkrio kako se počeo baviti ovim sportom, što za njega znači tenis te što ga je navelo da mu se nakon sedmogodišnje pauze vrati.

Završeno je natjecanje Tenis lige Vodice 2016/17. Liga se igrala od 01. listopada ove godine na tenis terenima hotela Olympija i Imperijal, a u njoj je sudjelovalo oko 50 igrača iz zapadnog dijela naše županije.

Mali devetogodišnji vodički tenisač Dorian Stiblik, na Otvorenom prvenstvu Zadra za djecu do 12 godina stigao je do četvrtfinala u pojedinačnoj konkurenciji.

Završeno je natjecanje po skupinama Tenis lige Vodice 2016/17. Liga se igrala od 01. listopada ove godine na tenis terenima hotela Olympija i Imperijal, a u njoj je sudjelovalo oko 40 igrača iz zapadnog dijela naše županije koji su bili podijeljeni u pet jakosnih skupina.

Tenis nakon dugih niza godina ponovo se vraća u Vodice. Neki bi rekli da nikad iz Vodica nije ni otišao, međutim zahvaljujući trojici entuzijasta od 01. listopada oko 40 igrača raznih dobnih skupina sudjelovat će u Tenis ligi Vodice 2016/17

Proteklog vikenda 21.-22.05.2016. održano je Otvoreno prvenstvo Splita u organizaciji TK Split 1950. Za TK Šubićevac nastupili su i mladi tenisači iz Vodica Dorian Stiblik (8 god.) i Ševerdija Lola (80)

Nikola Labura u kategoriji iznad deset godina, Dorian Stiblik do deset godina, a Luka Živković u kategoriji do osam godina, ukupni su pobjednici šibenskog klupskog Božićnog turnira u tenisu koji je Teniski klub Šubićevac organizirao proteklog vikenda.

Naš Vodičanin Jakov Ivas trenutno se nalazi na 1. mjestu rang liste tenisača u kategoriji 65+.

Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close