Ne propusti iskoristiti jedinstvenu šansu da budeš (bar taj dan) što god poželiš, nabaci malo farbe na lice, izvuci stare krpe i veštite iz ormara i pridruži se u nedjelju 11. veljače velikoj tribunjskoj pokladnoj povorci.

Lucija Cvitan iz Tribunja s nezavisne liste Stipe Petrine nedavno je pokrenula peticiju protiv smjene direktora TZ Općine Tribunj, gospodina Borisa Ivankovića. Kako Lucija navodi u svom priopćenju mišljenje mještana je da direktor Turističke zajednice, gospodin Boris Ivanković svoj posao zaista radi dušom i srcem te se nikad nije oglušio na pomoć bilo kojoj organizaciji ili udruzi same Općine Tribunj.

Tribunjske Ribarske Jaslice su postavljene jučer u organizaciji TZO Tribunj, a u sklopu manifestacije "Tribunjska Božićna bajka" koju su po prvi put u danima pred Božić u Tribunju priredile Općina Tribunj i TZO Tribunj.

Karakteristika ženske narodne nošnje od Primoštena do Tribunja je suknja na poramenice od mjesta do mjesta različitog tipa. Tribunjska narodna nošnja se sastoji od par djelova.

Jubilarne 50. magareće trke ove godine su u festivalskom duhu. Naime, trajat će tri dana, a za samu završnicu, prvog dana kolovoza, pripremljena je prava fešta: tradicionalna trka, Dražen Zečić, vatromet, lutrije te prigodna izložba. Detaljnije o ovogodišnjem bogatom programu ispričao nam je Boris Ivanković, direktor Turističke zajednice Općine Tribunj.

Više od 50-ak mještana Tribunja mirno je danas prosvjedovalo na Mišjoj dragi protiv postavljanja bazne stanice na istoj lokaciji.

Načelnik Općine Tribunj Marko Grubelić osvrnuo se na problematiku nekulture zaustavljanja i parkiranja osobnih automobila i motora u Tribunju. Tekst je objavljen na Markovom Facebook profilu, a s obzirom da i mi u Vodicama imamo sličnih problema, vrijedi izdvojiti malo vremena i pročitati ga.

U organizaciji Općine Tribunj, Turističke zajednice općine Tribunj, TA Kornati-Tribunj, Ureda pravobranitelja za djecu Slovačke Republike, Kulturno-umjetničko društvo „Leca" Bratislava predstavlja Koncert talentirane djece & profesionalnih umjetnika Slovačke Republike koji će se održati u Tribunju u utorak, 27.06.2017. u 20:00 h na ljetnoj pozornici „Škver" Tribunj

Brojnim manifestacijama proteklih je dana u Tribunju proslavljena velika obljetnica – 65 godina Nogometnog kluba "Mladost". Središnji događaj proslave rođendana najpopularnijega tribunjskoga sportskog kluba bila je svečana akademija u Kulturnom centru, na kojoj su dodijeljene plakete i zahvalnice zaslužnim članovima i igračima kluba. Plakete za životno djelo dobili su osnivač i prvi predsjednik kluba Jakov Perkov te zaslužni dužnosnici i igrači Ivo Đani Stipaničev, Zdravko Babun, Roko Štampalija, Frane Popov i Ante Durmanić. - prenosimo vijest s portala sibenski.slobodnadalmacija.hr

Veselo je bilo na tribunjskom Trgu Škver na blagdan sv. Ante. Uz bogati kulturno-zabavni program mnogobroji gosti i domaćini uživali su u raznim morskim delicijama tribunjskih ugostitelja od rižota frutti di mare, dagnji na buzaru do raznih vrsta pizza sa plodovima mora.

tehnoadeo2017 BumbaNG


Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider

bazenid


Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE


Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217

Gradsko-inicijalniFoto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close