Mole se svi glazbari, bivši, sadašnji i budući, ukoliko posjeduju neki puhački instrument, a da je ispravan ili se da popraviti, da se jave u Vodičku glazbu.

Vodička glazba svima čestita Novu godinu uz kratki video prikaz prošlogodišnjih značajnih događaja

U vodičkom hotelu Olympia večeras je održana svečana skupština i večera Vodičke glazbe. Ovom skupštinom obilježeno je 90 godina od osnutka glazbe, a prije same skupštine Šime Strikoman snimio je 541. Milenijsku fotografiju u čast 90. godina postojanja glazbe. Uz vodičke glazbare, bivše i sadašnje, skupštini su nazočili brojni ugledni gosti i glazbari iz naše županije.

I ove godine naša Vodička glazba održat će svoj veseli Božićno novogodišnji koncert 22.12. u Kulturnom domu Vodice s početkom od 19 i 30.

Vodička glazba poziva sve sadašnje i nekadašnje članove koji su dio svoje mladosti i života proveli svirajući da im pridruže na svečanoj skupštini povodom 90-te obljetnice osnutka koja će se održati u utorak 27. prosinca u hotelu Olympia.

Pored likovne i tjelesne radionice te programa engleskog jezika od ove godine u vodičkom vrtiću Tamaris pokrenuta je glazbena radionica koja je svojevrsna priprema za glazbenu školu unutar Vodičke glazbe.

Vodička glazba poziva Vas na "Veselu audiciju" koja će se održati u ponedjeljak, 26.09.2016. od 18 do 20 sati i utorak, 27.09.2016 od 18 do 20 sati u prostorijama Vodičke glazbe (Kulturni centar Vodice)

Mala škola orkestra vodičke limene glazbe djeluje od davne 1971. kada je tadašnja uprava odlučila glazbi osigurati pomladak. U školu limene glazbe primljeno je tada 45 đaka koji su 1972. imali svoj prvi nastup. Od tada mala škola glazbe djeluje pod vodstvom kapelnika Grge Žonje, Borisa Jakovljevića i Branimira Šintića koji je napisao i školu za sve instrumente.

Pogledajte kako je izgledala slavljenička atmosfera u Vodicama nakon pobjede Hrvatske nad Španjolskom

Na prepunoj vodičkoj rivi u nedjelju popodne održan je drugi dan Igara udruga. Program je pjesmom otvorila klapa Oršulice nakon čega su čuvarice vodičke baštine KU Vodiške perlice zaigrale staru igru Abereške aberdun.
Oduševljena mnogobrojna publika uživala je gledajući kako se 21 vodička udruga međusobno natjecala u pretakanju vode iz maštela u maštel, skakanju u vrećama, nošenju kašeta i potezanju konoba koji nažalost zbog kiše nije u cijelosti održan.

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close