Vodička glazba, udruga koja već 90 godina živi sa svojim sumještanima u radosti i u tuzi održala je večeras svoj veliki koncert na Obali Vladimira Nazora. Udruga u kojoj su zastupljene sve generacije, koja kao nit spaja staro i mlado, prošlost i budućnost jedna je velika obitelj u kojoj nerijetko unuk sjeda na stolicu svoga djeda.

Vodička glazba, ovogodišnji dobitnik Plakete Šibensko kninske županije održat će svoj slavljenički rođendanski koncert povodom 90. godina postojanja na Obali Vladimira Nazora ispred Stare škole u nedjelju 05. lipnja.

U povodu obilježavanja 17. svibnja – Dana Šibensko-kninske županije danas je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku održana svečana sjednica Županijske skupštine.

Više od 300 sudionika došlo je u subotu u Primošten na smotru Puhačkih orkestara sjeverne i srednje Dalmacije. Smotru je otvorio načelnik Stipe Petrina a glazbeni dio naravno domaćini, Puhački orkestar Primošten.

Na danas održanoj sjednici Županijske skupštine vijećnici su prihvatili odluku o dodjeli nagrada i priznanja Šibensko- kninske županije u 2016. godini. Ovogodišnji dobitnici nagrada i priznanja su

Grad Vodice podnio je završni godišnji izvještaj Ministarstvu kulture u kojem je točno vidljivo koliko je u prošloj godini utrošeno za javne potrebe u kulturi, za rad gradskih udruga i javnih ustanova.

Vodička Glazba jučerašnjim nastupom ulicama grada obilježila je 88 godina prvog javnog nastupa. Ovim nastupom započelo je ovogodišnje obilježavanje 90 godina od osnivanja Hrvatskog muzičkog društva Starčević, odnosno Vodičke glazbe.

Ovu godinu Vodička glazba slavi 90 godina od utemeljenja. Tijekom ove godine bit će organizirano nekoliko slavljeničkih koncerata, a kako bi proslavae bila potpunija na jesen je planirana retrospektivna izložba fotografija "Vodička glazba – 90 godina djelovanja"

Trebalo je motivirati mlađe i starije glazbare da duže ostanu u glazbarskom društvu. Maestro Branimir Šintić uspješno je pronašao rješenje, pristupio je priređivanju - aranžiranju popularnih evergrina, pop pjesma, serenada. Nezaboravni Zdenko Runjić je bio velika inspiracija.

Vodička limena glazba, dobitnica brojnih nagrada i priznanja, održat će svoj tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert u Kulturnom centru u srijedu s početkom u 20:00 sati.

Najnovije
 • Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljni đir po Vodicama: Početak ljeta unatoč oblačnom vremenu mnogi iskoristili za šetnju i odmor na plaži

  Information
Najčitanije
Image is not available

Od 1988. godine brinemo za Vaš lijepši i zdraviji osmijeh!

Saznajte više

Image is not available

Uz timski rad naših dentalnih tehničara do vrhunskih rezultata

Image is not available

Od sad brinemo o njezi Vašeg lica i tijela uz kvalitetne kozmetičke brendove

Image is not available

Kao i make up-a za Vaše najvažnije trenutke!

Saznajte više

Image is not available

Nudimo uslugu smještaja u novouređenim apartmanima obitelji Nedoklan

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close