Svibanj 23, 2023

Mjerenje tlaka, savjetovanje o prehrani, sportski izazovi i popusti na određne proizvode u ljekarni „Marina Baranović“ Vodice

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Ljekarna "Marina Baranović" u Vodicama organizira javnozdravstvenu kampanju "Zdravlje i sport" ove subote 27. svibnja 2023. godine. Kampanja je usmjerena na promicanje zdravlja, sportskih aktivnosti i pravilne prehrane među pacijentima.

Tijekom dana, ljekarna će pružati usluge mjerenja tlaka, kao i savjetovanje pacijenata o pravilnoj prehrani kroz interaktivni upitnik.

Naša svrha je osvijestiti pacijente o važnosti očuvanja zdravlja, a posebno naglasiti važnost sporta i uravnotežene prehrane. – poručuju iz ljekarne Baranović

U razdoblju od 22. do 28. svibnja, ljekarna nudi poseban popust od 15% na odabrane Solgar proizvode, uključujući Solgar VM 75, Solgar Omega Fish Oil, Solgar l-carnitine, Solgar 7, Solgar Kalcij, magnezij, bor, Salvit K2D3, i Solgar magnezije. Također, 15% popusta bit će dostupno na Microlife tlakomjere.

Posebna ponuda za 27. svibnja 2023. godine uključuje popust od 20% na sve Visomat i Visocor tlakomjere za sve pacijente.

Dodatno, iza ljekarne na parkingu u 10:00 sati održat će se izazov u obliku tjelesne aktivnosti za pacijente. Najbolji sudionici osvojit će poklon paketiće s proizvodima te pravo na besplatno savjetovanje u trajanju od 45 minuta sa stručnim nutricionistom.

Prva tri mjesta u sportskom izazovu bit će nagrađena slijedećim nagradama:
Prvo mjesto: poklon paketić i besplatno savjetovanje u trajanju od 45 minuta s nutricionistom
Drugo mjesto: poklon paketić
Treće mjesto: poklon paketić

Napominjemo da će svi pacijenti koji ispune upitnik 27. svibnja 2023., bilo fizički ili online, dobiti 10% popusta na neki od programa osobnog nutricionista.

Pozivamo sve pacijente da iskoriste ovu priliku, sudjeluju u izazovu, iskoriste popuste na proizvode i usluge te unaprijede svoje zdravlje kroz edukaciju i aktivnosti.- poručili su iz ljekarne Baranović

Ljekarna Marina Baranović
Bribirskih knezova 18A
22 211 Vodice
T: (022) 444 569