Svibanj 31, 2023

Estetska Ruska pedikura sada i u Tribunju: Slovenka Lucija Sitar otvara salon za uljepšavanje

Ocjeni sadržaj
(15 glasova)

Tribunj, idilični dalmatinski biser, postaje dom novoj priči o ljepoti, strasti i profesionalizmu. Slovenka Lucija Sitar, porijeklom iz slikovitog Maribora, došla je u Tribunj prije četiri godine vođena ljubavlju. Danas, taj mali mediteranski kutak postao je njen novi dom.

Lucija sada otvara vrata svog novog salona LUX BEAUTY za uljepšavanje u ulici Put Male Gospe 3. Sa zanosom i profesionalnošću, ona je spremna ponuditi niz usluga koje će oduševiti sve ljubitelje ljepote i estetike.

U ponudi su brojne usluge, od geliranja noktiju i trajnog laka, do uređivanja obrva i lash i brow lifta. No, najistaknutija usluga svakako je estetska Ruska pedikura – jedinstvena usluga koja je do sada bila nedostupna u Tribunju.

Zalažući se za kontinuirano učenje i usavršavanje, Lucija redovito sudjeluje na edukacijama kako bi njene usluge bile najbolje moguće.

Njena strast prema radu i ljubav prema struci čine je ne samo vrhunskom stručnjakinjom, već i dragom osobom s kojom je užitak surađivati.

"Moja misija je pružiti vrhunsku uslugu i stvoriti ugodnu atmosferu u kojoj će se svaki klijent osjećati posebno", kaže Lucija.

Za sve informacije i rezervacije, možete je kontaktirati na broj: +38591 5108 259. Salon radi od ponedjeljka do subote, prilagođen je svim potrebama, a nedjeljom i praznicima zasluženo se odmara.

Pozivamo sve stanovnike Tribunja i posjetitelje da otkriju novi svijet ljepote koji Licija donosi. Neka vas očara Lucijina stručnost, strast i toplina koju donosi u svoj novootvoreni salon za uljepšavanje.

Salon se nalazi iza Konzuma u Tribunju