Listopad 03, 2023

Keramika s lagera po akcijskim cijena – Gdje? U Artemisu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Najkvalitetnija talijanska keramika, vanjske pločice, keramika za bazene, sve za uređenje kupaonice i još mnogo toga možete pronaći u Artemisu. A ako ste u potrazi za poslom i odgovarate kvalifikacijama na pravom ste mjestu jer u Artemisu su upravo raspisali natječaj za radno mjesto administratora/ice u prodaji.

- Bavimo se veleprodajom talijanske keramike i sanitarija, a u našem Artemis showroomu u Njivicama možete pronaći najveći izbor vanjskih pločica, sve za uređenje kupaonice, keramiku za bazene te dekorativne pločice. Prodajemo i rabljene građevinske strojeve i alat te alate za dom i vrt – rekao nam je Mario Jurić, direktor Artemisa.

Showroom Artemis smješten je u Šibeniku, u Njivicama kod autocentra Aleksić, a ističu se jedinstvenom ponudom. Odlična vijest je da trenutno imaju akciju na keramiku s lagera pa je pravo vrijeme da ih posjetite.

Uz veliki izbor keramike i sanitarija specijalizirani su za vanjske pločice debljine 2cm koje se koriste za ravne krovove, terase i slično. Jedino u Artemisu možete pronaći i vrhunsku španjolsku keramiku brenda Mayor.

- Kao njihovi zastupnici u ponudi imamo velik izbor pločica za bazene te za prostor oko bazena s raznim detaljima. U Artemisu možete birati između više od stotinu vrsta dekorativnih pločica dimenzija 20x20cm koje su jako tražene i koriste se u raznim prostorima davajući poseban izgled interijeru. Uz to, jedini u ponudi imamo i XXL pločice dimenzija od 120x120cm do 320x160cm – poručuju.

Uz veliki izbor pločica u Artemis showroomu vašu kupaonicu iz snova možete opremiti vrhunskim sanitarijama brenda Karag. Bilo da odaberete klasični ili moderni stil uređenja, u njihovoj bogatoj ponudi sigurno ćete izabrati idealno rješenje.

- Cilj nam je pomoći klijentima i pronaći najbolje za njih. Stojimo na raspolaganju za stručne i profesionalne savjete i van radnog vremena, za savjete kod planiranja polaganja pločica te izvođenja keramičkih radova surađujući s keramičarima i građevinarima – ističu.

A kako Artemis širi svoj prodajni tim raspisali su natječaj za administratora/icu u prodaji. Ako odgovarate kvalifikacijama, a uz to vam je želja raditi u ugodnoj radnoj atmosferi, pridružite im se!

Možete ih pronaći u Šibeniku na adresi Zapadna magistrala 1G kod autocentra Aleksić. Radno vrijeme im je od ponedjeljka do subote od 9,00 do 15,00 sati, ali su  dostupni prema dogovoru i van radnog vremena pozivom na 095 3731 372 ili 091 6162 143. Više informacija možete pronaći na  njihovoj web stranici, Facebooku i Instagramu.

Ne zaboravite da su im u tijeku akcijske cijene na keramiku s lagera pa je idealno vrijeme da ih posjetite.