Studeni 09, 2023

OlyBet nagrađuje vjernost: Otkrijte program vjernosti i skupljajte trostruke bodove!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U OlyBet automat klubovima uvijek težimo pružanju najboljeg iskustva našim posjetiteljima, a sada to iskustvo podižemo na novu razinu s našim programom vjernosti. Pozivamo sve naše članove i one koji će to tek postati da posjete OlyBet automat klubove u Vodicama i iskoriste priliku za prikupljanje trostrukih bodova!

U sklopu programa vjernosti, svaki novi član će biti dočekan s bonusom dobrodošlice od 25€, dajući svima još jedan razlog za posjet. Ova posebna ponuda važi za sve posjetitelje diljem RH tako i u našim klubovima u Vodicama, na adresama Dulcin 40 i Bribirskih knezova 20A, gdje će u periodu od dva tjedna moći skupiti trostruke bodove.

OlyBet automat klubovi nisu samo mjesto vrhunske zabave već i mjesto gdje se vjernost nagrađuje. Sada je idealan trenutak da se učlanite u OlyBet program vjernosti.

Za više informacija o OlyBet automat klubovima u Vodicama posjetite naš članak gdje možete saznati sve što vas zanima o svijetu igara i zabave koji OlyBet nudi. https://www.infovodice.com/marketing/20772-vodice-ima-novo-mjesto-vrhunske-zabave-otvoren-je-novi-olybet-automat-klub.html

Dođi, igraj i osvoji!