Studeni 13, 2023

Studio 28i Holandez: Novo mjesto za zdrav život u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Sara Bura instruktorica i zaljubljenica u zdrav život, otvara "Studio 28i Holandez", novi prostor posvećen yogi, pilatesu i vježbanju na reformer spravama, smješten na lokaciji Ivana Gorana Kovačića 1A u Vodicama (nasuprot poljo-apoteke Anguja). Ovaj studio nudi udoban i pristupačan pristup vježbanju, s naglaskom na male grupe i personaliziranu pažnju.

Studio raspolaže sa 90 kvadratnih metara prostora i uključuje privatni parking za klijente. Sara je osigurala 4 reformer sprave za posebne vježbe, dok se yoga i pilates odvijaju u malim grupama, s maksimumom od 7 polaznika. Ovakav pristup omogućava detaljniji nadzor i prilagodbu vježbi svakom pojedincu.

Sara Bura naglašava važnost individualnog pristupa, stoga se vježbe na reformeru provode u još manjim grupama, od 2 do 4 vježbača.

Radno vrijeme studija je od ponedjeljka do subote. Radnim danima studio nudi 8 termina za vježbanje u jutarnjim i popodnevnim satima, dok subotom postoje 3 termina ili mogućnost dogovora prema potrebama klijenata.

Yoga, pilates i vježbe na reformer spravama nude brojne prednosti za zdravlje i medicinske učinke tako da nema fizičkih niti dobnih ograničenja. Yoga poboljšava fleksibilnost, smanjuje stres i pomaže u postizanju mentalne jasnoće i unutarnjeg mira. Pilates je izuzetno učinkovit za jačanje mišića, poboljšanje posture i fleksibilnosti te je idealan za prevenciju i rehabilitaciju od povreda. Reformer sprave unose dinamiku u vježbanje, omogućavajući precizno ciljanje i jačanje određenih mišićnih skupina, što rezultira boljom ravnotežom i koordinacijom tijela.

Za sve dodatne informacije, zainteresirani se mogu obratiti direktno Sari Buri na broj 0913913751 i saznati više o mogućnostima koje nudi "Studio 28i Holandez".