Srpanj 22, 2019 3273 TZ Grad Vodice / vodice.hr

MIKS TALENTA I POZITIVNE ENERGIJE

Croatia International Jazz Festival: Sutra se sprema trosatni spektakl pjesme i plesa

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)
CIJF ove će godine okupiti niz cijenjenih gostiju te se tako na popisu sudionika nalaze američki sastavi The Soul Research Foundation i The Inevitables, te kanadski sastav Youth Singers of Calgary. Sva tri su na glasu po svojim vatrenim showovima kojima na noge dižu publiku od Kine do New Yorka, a u Vodicama se od 21 h spremaju na pravi trosatni spektakl.


- To nije samo glazba, tu je pokret i ne znam u čemu su od toga bolji. Svi su predobri ansambli koji potječu iz velikih glazbenih škola. Kombinacija njihovog talenta pomiješanog s pozitivnom energijom sigurna sam da će sutra ispred Stare škole među publikom donijeti pravu plesnu atmosferu, kazala je direktorica Turističke zajednice grada Vodica.

The Soul Research Foundation i The Inevitables dolaze nam iz Sjedinjenih Američkih Država i pravi su predstavnici novog vala američkih bendova koji miješaju utjecaje klasičnog jazza, funka i swinga s modernim r'n'b i soul zvukom stvarajući rasplesanu atmosferu te s lakoćom dižu publiku na noge.


- Youth Singers of Calgary sastav je koji okuplja gotovo 50 pjevača iz kanadskog grada Calgarya. Od 1985. kada su osnovani, širili su se i okupljali djecu i mlade s posebnim talentima za pjevanje, ples i kazalište, te danas nude inovativan i autentičan odgovor na klasične show zborove američkog podneblja i predstavljaju atrakciju kamo god dođu. Čast nam ih je ugostiti, navela je direktorica.
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019 16:27
djelomob1.jpg