Srpanj 26, 2019 3964 TZ Grad Vodice / vodice.hr

ODGAĐA SE ZA 31.07.2019. ZBOG NAJAVE LOŠEG VREMENA: Natali Dizdar priprema intimni koncert u Đardinu

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)
Ovaj vikend na Srimarskom litu redu su dalmatinski pjesnici i zajednički koncert pet klapa, dok će u sklopu manifestacije Đardin je IN sama zapjevati Natali Dizdar.

U subotu 27. srpnja večer pjesnika i klapa započinje u 21:30 h na Trgu Srime, a voditelj programa bit će Nikola Urukalo.

SUDJELUJU: 

• klapa Žirje - Žirje 
• klapa Solaris - Šibenik 
• klapa Konistra - Kostanja 
• klapa Okrug - Okrug Donji 
• klapa Stina - Šibenik 

PJESNICI: 

• Šime Vukman - Pirovac 
• Dinko Ševin - Šibenik 
• Ante Sikirić - Bibinje 


U nedjelju 28. srpnja u sklopu manifestacije Đardin je IN zapjevat će Natali Dizdar, a koncert počinje u 21.30 sati. -ODGAĐA SE ZA 31.07.2019. ZBOG NAJAVE LOŠEG VREMENA

Natali Dizdar je hrvatska pjevačica pop izričaja, poznata po hitovima "Ne daj" i "Gazio si me". Godine 2004. izdala je svoj prvi službeni singl, "Ne daj", koji odmah uspijeva osvojiti gotovo sve top-ljestvice, kako mainstream, tako i alternativne, te biva nagrađen Zlatnom kooglom za pjesmu godine, nagradom HR Top 20 za najbolje plasiranu pjesmu na top-ljestvicama tijekom godine, kao i trima nominacijama i osvojenim Porinom za najboljeg debitanta. "Ne daj" se smatra najuspješnijim domaćim singlom 2004. godine.

Nakon još jednog vrlo uspješnog singla, u svibnju 2005. je izdala i dugo očekivani album "Natali Dizdar", koji osvaja kritiku i uskoro dostiže srebrnu nakladu. Krajem 2005., album je uvršten na popis deset najboljih domaćih albuma godine po izboru glazbenih kritičara Jutarnjeg lista, a prima i čak osam nominacija za Porin 2006.
Četiri godine nakon uspješnice albuma ”Natali Dizdar” izbacuje novi album imena ”Pronađi put” koji je najavila singlom ”Stranac”, uz kojeg se na albumu nalaze poznate pjesme ”Stop” i ”Mjesecu je dosadno”, rezultat suradnje Natali i poznatog hrvatskog glazbenika Darka Rundeka.

Publika je izlazak trećeg albuma morala čekati tri godine, kada je 2012. objavila album ”ZKM Live”, uživo snimljen veliki koncert u Zagrebačkom kazalištu mladih. Nakon trećeg albuma radi dulju stanku i ne izbacuje novi album, već samo singlove od kojih je veću medijsku popraćenost doživjela pjesma “Iluzionist”, za koju je spot režirao i snimao Filip Dizdar.
Poslijednja izmjena dana Subota, 27 Srpanj 2019 12:00
djelomob1.jpg