Veljača 23, 2021 1597 Šibenik IN

Biciklisti Orlovog kruga iz Vodica osvojili četiri medalje u Nacionalnom prvenstvu u ciklokrosu

Fotografija je ilustrativna Fotografija je ilustrativna Foto: Denis Peroš / FB Orlov krug Vodice
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Šibenski i vodički biciklisti otvorili su sezonu utrkivanja nakon što je dva puta odgađana organizacija Nacionalnog prvenstva u disciplini ciklokros za 2021 godinu. – piše portal Šibenik IN


Nakon popuštanju epidemioloških mjera, prvenstvo je održano 21. veljače u organizaciji Biciklističkog kluba Sv. Nedelja u mjestu Strmec .

Nakon otkazivanja mnogih utrka kroz 2020. godinu, bila je to prva natjecateljska utrka u kalendaru HBS-a za 2021. godinu, zbog čega se okupio veliki broj natjecatelja željnih adrenalina i dobrih rezultata.

- Uz ugodno gotovo proljetno vrijeme koje je učinilo ovaj sportski događaj još boljim i ljepšim za članove BBK „Orlov Krug“ iz Vodica i BK „Fortice“ iz Šibenika jer su uspješno otvorili sezonu utrkivanja i zabilježili odlične uspjehe – navode iz klubova.
Biciklisti Orlovog Kruga su u svom pohodu osvojili četiri medalje, dok su se biciklisti Fortice morali zadovoljiti jednom medaljom, obzirom da ciklokros nije njihova tipična cestovna disciplina.

 

U najjačoj kategoriji Elite i Do 23 Roko Fržop se odličnim startom pozicionirao na drugu poziciju koju je uspješno branio cijelu utrku, te došao do srebrne medalje, njegov otac Joško Fržop u kategoriji Veterana došao je do brončane medalje. U kategoriji Žene Do 15 godina članice Fortice Petra Čuklin zauzela je treće mjesto, a klupska kolegica Lucija Knežević došla je četvrta. U Kategoriji kadeti Pjero Jurić BBK Orlov Krug došao je drugi, dok se Daniel Budimir i Niko Pleadin iz Fortice morali zadovoljiti s osmim i petnaestim mjestom. U kategoriji do 14 god David Pejdo BBK Orlov Krug zauzeo je čvrsto drugo mjesto, dok je u najmlađoj kategoriji do 13 godina član  Fortice Mihovil Relja došao je do sedmog mjesta.

djelomob1.jpg