Travanj 24, 2021 1506

PK Vodice u prvoj Hrvatskoj Petanque ligi

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Danas su  Vodice bile domaćin susreta  u sklopu  2. kola Prve hrvatske petanque lige te su ugostile Šibenik, uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.  Susret je odigran s rezultatom  PK Vodice-PK Šibenik 4-5, sudac je bio Krešimir Nimac.

PK Šibenik osvojio je 5 pobjeda međutim za mladi i manje iskusni  PK Vodice se može reći da je briljirao s 4 pobjeda koje je odnio Šibeniku jer isti ipak slovi kao favorit.
U 2. kolu  Prve hrvatske petanque lige susreli su se  još i: Krčić-Krešimirov grad s rezultatom 2:7 te Tribunj – Dalmatino 1:8.

Inače I. hrvatska petanque liga započela je 14. 04.2021.g.  u Šibeniku gdje su se odigrali  susreti 1. Kola.

-„ Posebno nas raduje što smo favoritu PK Šibenik odnijeli 4 pobjede, pojedinačno, u dvojkama i trojkama. Za pojasniti je, da je petanque sport u kojem dvije ekipe igraju jedna protiv druge u tri razine po tri discipline, što je ukupno 9 igara. 
Dakle igra se : 3 igrača protiv 3 igrača (igrač ima dvije balote),  2 igrača protiv 2 igrača (igrač ima 3 balote) i 1 igrač protiv 1 igrača (igrač ima 3 balote).
U pojedinačnoj disciplini pobjedu je donijela Grozdana Juričev Šprljan;  u dvojkama  Cvita Opat i Miro Mikulandra, te Ante Ban i Filip Bašić, dok u trojkama su pobjedu donijeli Radojka Ivas, Grozdana Juričev Šprljan i Ante Ban.
Jednako nam je važno da  su nam u Županijskom natjecanju pobjedu donijeli u dvojkama, Nediljka Juričev-Barbin i Ivan Gojević. 
Ovom prilikom, da posebno ne nabrajamo,  zahvaljujemo se svima na podršci, posebno onima koji su doprinijeli organizaciji ovog susreta,  pripremi terena i svega ostalog kao i dobrom raspoloženju. Posebno pozdravljamo našu predsjednicu koja zbog viroze nije bila s nama, ali joj želimo brzo ozdravljenje.“- poručili su zadovoljni vodički petankaši.

 

Tags
Poslijednja izmjena dana Subota, 24 Travanj 2021 23:37
djelomob1.jpg