Lipanj 12, 2021 1918

Svijet ostaje na mladima

Nogometaši upisali bezbolan poraz u posljednjem kolu, perspektivna vodička mladost nagrađena na dodjeli županijskih sportskih nagrada

Nogometaši upisali bezbolan poraz u posljednjem kolu, perspektivna vodička mladost nagrađena na dodjeli županijskih sportskih nagrada ŽKK Vodice
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nogometaši Vodica poraženi su u posljednjem kolu 3.HNL jug. Bolji do njih na domaćem je terenu bio dubrovački GOŠK koji je slavio sa 2:1, ali poraz je to koji nije naudio momčadi trenera Marka Pinčića s obzirom da je najvažniji cilj, ostanak u ligi, osiguran prije par kola.

Što se tiče tijeka susreta na Lapadu, GOŠK je u završnici prvog dijela poveo preko Cicijelja, da bi desetak minuta prije kraja utakmice izjednačio Spahija. Bod su Vodičani imali u džepu do 88. minute kada Topuzović zabija sa pobjedu domaćina. Klub s Račica tako je prvenstvo završio na predzadnjem mjestu s 35 osvojena boda, iza njega je ostao samo Zmaj iz Blata koji seli u niži rang. Prvak je postao Neretvanac iz Opuzena.

Dodajmo kako će puno važniju utakmicu od one subotnje u Dubrovniku Vodičani igrati 16. lipnja, najvjerojatnije u Drnišu. Tada će se, naime, u finalu Županijskog kupa sučeliti unešićkoj Zagori.

BUDUĆNOST VODIČKOG SPORTA

U ostvarenju cilja NK Vodica pridonijeli su i domaći, mladi igrači, neki od njih trebali bi u budućnosti biti nositelji igre. Budućnosti se ne bi trebali bojati ni drugi vodički klubovi, u kojima također trenira puno talentiranih dječaka i djevojčica. Neki od njih na nedavnoj su svečanoj dodjeli nagrada najboljim sportašima Šibensko - kninske županije dobili priznanja kao perspektivni sportaši. 


Točnije dobili su ih Elin Ianachi Ćopić, Noa Milaković i Tena Svalina iz Karate kluba Okit, zatim Nika Golubović i Nadalina Poljak iz Ženskog košarkaškog kluba Vodice, te Helena Mihek i Franka Perkov iz Odbojkaškog kluba Vodice. 
 

djelomob1.jpg