Srpanj 20, 2021 2567

Održan SUMMER CUP Vodice 2021 turnir odbojke na pijesku

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Po prvi puta u organizaciji odbojkaškog kluba Vodice organiziran je odbojkaški turnir odbojke na pijesku SUMMER CUP Vodice 2021. Na turniru su sudjelovale 22 ekipe u dvije kategorije, poziv za turnir su dobile ekipe iz Hrvatske i susjednih zemalja a najviše je bilo prijavljeno domaćih ekipa.

Iako je kiša s povremenim pljuskovima djelomično kvarila početak turnira, poboljšanje vremena u popodnevnim satima vratilo je natjecateljski ugođaj na sportskom terenu gradske plaže Vruje. Turnir se održavao u kategoriji djevojke godište 2003 i mlađe i djevojke 2006 godište i mlađe. U starijoj kategoriji najbolje su bile ekipe iz Šibenika- Petra Brkičić i Bruna Piližota koje su osvojile prvo mjesto dok su drugo mjesto osvojile Josipa Aleksa i Hana Huljev, a najbolja vodička ekipa bile su Ema Kokot i Nika Bujas koje se osvojile treće mjesto.

U mlađoj kategoriji godište 2006 i mlađe najbolja je bila ekipa iz Vodica u sastavu Franka Popov/Magdalena Čubrić/Nika Bujas koja je osvojila prvo mjesto pobijedivši u finalu ekipu iz Zadra u sastavu Izabela Kero, Anamarija Šimunić, Zara Kero, treća je bila opet ekipa iz Vodica u sastavu Nika Stanić, Ela Čubrić, Marta Kranjac. Bez obzira na lošije vrijeme proteklog vikenda prvi SUMMER CUP bio je jako uspješan te se nadamo pretvoriti ga u tradicionalni turnir s više međunarodnih ekipa.       

Tags
djelomob1.jpg