Studeni 30, 2021 1036

Pokrenuta Županijska minirukometna liga za dječake i djevojčice od 6-10 godina.

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Organizaciji Rukometnog saveza Šibensko-kninske županije i rukometnog kluba Vodice pokrenuta je Županijska minirukometna liga za dječake i djevojčice od 6-10 godina.
U ligi nastupa 25 ekipe.

Rukometni klub Dugopolje nastupa sa 7.ekipa, Rukometni klub Vodice nastupa sa 6.ekipa,RŠ Mini Sunce iz Biograda nastupa sa 3.ekipe,Rk Kontra iz Šibenika nastupa sa 3 ekipe, Rk Adriatic Šibenik nastupa sa 2.ekipe,Žrk Knin nastupa sa 2.ekipe,ŠR Dalmatino iz Primoštena nastupa sa 1.ekipom,Rk Adriatic Murter sa 1.ekipom..dok su 2 ekipe iz Kistanja odustale od natjecanja.

Igra se u dvije kategorije i to.
*Supermini rukomet 6-8godina
*Minirukomet 8-10godina

Domaćin 1.kruga i 2.kruga lige u kojem se odigralo 80.utakmica u 2.vikenda bili su Rk Vodice. Idući krug lige predviđen je za vikend 11/12.12.2021 u Biogradu ili Šibeniku. 

Liga je pokrenuta zbogu što većeg broja uključivanja djece početnika od 6-10 godina,, upoznavanje sa osnovama rukometa, druženja i stjecanja novih prijateljstva na odusevljenje svih prisutnih u našoj županiji i šire. Sva djeca od 6-10 godina koja parcipiraju u našem klubu (cc 30.djece) uključeni su u ligu. 

Zahvaljujemo se i Rukometnom Savezu Šibensko-kninske županije i njenom predsjedniki gosp. Zoranu Mikuliću na podršci. Isto tako pozivamo sve dječake i djevojčice od 6-11 godina da nas posjete na jednom od treninga i okušaju se u ovom dinamičnom i motoričnom ekipnom sportu. U 2.krugu lige najviše su pokazali djeca iz Dugopolja i domaćini iz Vodica. -poručuju iz RK Vodice

djelomob1.jpg