Ožujak 24, 2022 2253 FB AK OKit

3 MEDALJE ZA AK OKIT NA PROMINI: Krešimir Mrčela, Nenad Ostojić i Josip Toljan popeli se na postolje

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Članovi AK Okit bili su uspješni i na 3. kolu Dalmatinske Trail Lige na “Promina Trailu” u Drnišu na kojem je nastupilo skoro 400 natjecatelja!!

Uz već poznate staze Mali i Veliki točak, te Špilju Lilušu ove godine uređena je nova staza nazvana – “Panoramski đir” – duga je 11 kilometara i kreirana za uživanje u prirodi s pogledom na Petrovo polje i Drniš.

Planinarsko društvo Promina i njihova Sportska sekcija planinskog trčanja na ovaj način pokrili su sve afinitete trkača kako one profesionalnog ranga tako i prosječnog trkača – šetača.

Kako su naši prošli?

Na najdužoj 55km utrci Nenad Ostojić osvaja 3. mjesto.

Zlatni niz nastavlja Krešimir Mrčela koji je prvi na utrci od 39,3 km, Tomislav Lokas osvaja 13. mjesto

Rizk Casino Bonus

Najviše je sudjelovalo na utrci Špilja Liluša ITRA 1 od 23,7 km gdje na cilj Josip Toljan ulazi drugi, Ivan Toljan 14., a Krunoslav Krivanj osvaja 39. mjesto 👏

Na Panorama điru od 11 km Tomislav Ušljebrka osvaja 8. mjesto, a Frane Bilać osvaja 54. mjesto 👏

"Šta reći o Promina trailu, utrci koji proteklih godina ni Corona nije uspila zaustaviti. Prominski singlovi, dublovi, usponi, spustovi, skale, potoci, mostići, sajle, rudnici i još puno toga priko i kraj čega prođete u tih 11,23,39 ili 55 km, iz godine u godinu su sve atraktivniji, zanimljiviji i izazovniji. Premještanje ciljne ravnine iz doma u centar Drniša, pun je pogodak i organizatorima je ostavija dovoljno vremena da staze poslože po guštu trkača. Duže staze su pravi krški hardtrailovi, dok je najkraća staza lipotica s velikim turističkim potencijalom za goste Drniša, ali još važnije i rekreativnim za stanovnike Drniša." – rekao je Krešimir Mrčela

Čestitamo

djelomob1.jpg