Lipanj 21, 2022 1105

Karate klub Okit Vodice uspješno završio natjecateljsku polusezonu

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Jučer su odradili posljednji turnir prije ljetne stanke, makar što se natjecanja tiče, te su skroz zadovoljni rezultatima iako su išli u nešto manjem broju nego inače.
Među preko 600 natjecatelja koji su sudjelovali na turniru Krk Kup, na otoku Krku, Okitaši su postigli sljedeće:

Lili Klarin ponovo na vrhu pobjedničkog postolja sa zlatom oko vrata. Posebno nas veseli to što u ovih 6 mjeseci natjecanja ima samo 1 poraz od nekih 20tak mečeva i to na samom početku njene natjecateljske karijere, od onda na sami spomen riječi "poraz" se naježi. Nadamo se da će u drugom dijelu sezone nastaviti istim ritmom.

Tome Olivari, u dvorani poznatiji kao Bruce Lee, je nakon tri borbe na svom drugom međunarodnom turniru odradio upečatljiv nastup te izborio srebrnu medalju, koju je sam i predvidio prije nego smo uopće krenuli na put. Napredak je itekako vidljiv, veselimo se idućim nastupima

Nora Jukić nakon 3 borbe nije mogla dopustiti da kući ode "praznih ruku" te je izborila broncu. Njeno zalaganje na treninzima jedino može rezultirati odličjem većeg sjaja u budućnosti, sigurni smo u to.

Vita Vulin po prvi put je nastupila na međunarodnom turniru, ali nakon dvije borbe se nažalost kući vratila bez odličja oko vrata. Vita je nešto naučila iz toga jer natjecatelj se gradi kroz poraze i pobijede, jedno bez drugoga ne može. Mi svakako vjerujemo u njen daljnji napredak i buduće uspjehe, bravo!

Također naši članovi će uskoro imati priliku pokazati svoje znanje i položiti za viši pojas, tako da držite im fige. - poručuju iz KK Okit

Tags
djelomob1.jpg