Kolovoz 18, 2022 1279

Poznati polufinalisti 10. jubilarnog Malonogometnog turnira ''Grabovci 2022.''

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Malonogometni klub ''Grabovci'' i boćarski klub ''Sv. Ivan'' Grabovci, organizatori športsko-zabavne manifestacije: 10. Jubilarnog Malonogometnog turnira ''Grabovci 2022.'' objavljuju rezultate četvrtfinala.

Rezultati četvrtfinalnih utakmica odigranih 17.08.2022.:

- MNK Rupe - Restoran Argola West Ham Ražine (0 – 5)
Prošlogodišnji pobjednici turnira MNK Rupe su do sredine prvog poluvremena bili ravnopravan suparnik, međutim čim je ekipa Restorana Argola West Ham Ražine postigla prvi pogodak preuzeli su kontrolu utakmice i povećavali rezultat. Treba reći da je i ekipa Rupa imala svoje šanse međutim golman pobjedničke ekipe se istakao sa nekoliko lijepih obrana. Golove su postigli D. Risonjić, I. Džalto, S. Lekić 2 gola i M. Žumberac jedan gol.

- Lišane – MNK Biskupija (0 – 0; 2 – 1 na šesterce)
Po mnogim predviđanjima ovo je bila najneizvijesnija utakmica dvaju podjednakih suparnika u kojoj je ipak ekipa Biskupije, prošlogodišnji finalisti, ostavila bolji dojam ali bez konkretne završnice. U izvođenju šesteraca kod pobjedničke ekipe su uspješni bili Š. Nimac i K. Plazina, dok je jedini pogodak kod poraženih postigao Z. Baričević.

- MNK Mali Pariz - MNK Čista Velika (2 – 3)
Najbolja utakmica četvrtfinala u kojoj je ekipa Čiste Velike cijelu utakmicu bila u rezultatskoj prednosti, dok je ekipa Malog Pariza, odgovornom i organiziranom igrom stizala rezultat i jako im je malo nedostajalo da izjednače u samom kraju utakmice kada se ekipa Čiste Velike uglavnom branila. Utakmica koja je ponudila sve ono lijepo što se može u malom nogometu vidjeti, lijepe i smišljene akcije, organizirana obrana, sitni vez pojedinca, atraktivni potezi i što je najvažnije puno golova. Za pobjedničku ekipu golove su postigli V. Biluš, J. Pešić i B. Beneta dok su za poražene golove postigli M. Režan i R. Režan.

- MNK Banzogo – MNK Grabovci (5 – 1)
Utakmica u kojoj je favorit, ekipa koja dugo igra zajedno i koja se u dušu poznaje, opravdao ulogu favorita i organiziranim i uvježbanim akcijama postigao lijepe golove, ali ipak treba kazati da je tijek utakmice dobrim dijelom usmjerio autogol ekipe Grabovaca gdje je lopta nesretno nakon nekoliko odbijanja završila u golu. Ekipa domaćina bi sigurno pružila jači otpor da im nažalost nisu nedostajala dva najvažnija igrača, tako da je odnosom trenutnih snaga ovo bio očekivan ishod. Ostale golove za ekipu Banzoga su postigli I. Kendeš, A. Krnić, T. Torić i A. Đuran, dok je gol za ekipu Grabovaca postigao N. Galić.


Parovi polufinala koje se igra 19.08.2022. su:

- Restoran Argola West Ham Ražine – Lišane u 19,30 sati

- MNK Čista Velika – MNK Banzogo u 20,30 sati

 

djelomob1.jpg