Rujan 26, 2022 448

Karataši "Okita" potvrdili kvalitetu i na Otvorenom prvenstvu Hrvatske - Croatia Open-u: Čak 4 medalje stižu s ovog prestižnog trodnevnog turnira

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U napetoj atmosferi i odličnoj konkurenciji, naše briljantne cure Tara Jukić i Lili Klarina pomele su konkurenciju i popele se na najviše pobjedničko postolje! Konkurencija i kvaliteta u njihovim kategorijama je svaki turnir sve jača i jača pa nam je drago vidjeti kako cure uspijevaju držati korak (ispred)

Pored 2 zlata, naši momci Noa Adrian Perković i Noah Križanović Mimica su nam osigurali i 2 brončane medalje! Da put do pobjedničkog postolja nije bio lagan, govori podatak da je na turniru bilo ukupno 1608 prijava iz 232 kluba i 19 država.
Bravo dečki.

Na korak do medalje bile su Ela Adžaga i Elin Ianachi Ćopić , koje su završile kao 5. u kategoriji. Unatoč očiglednoj nepravdi i sudačkoj pogrešci, možemo samo podići glavu i nastaviti u još jačem tempu.

O jačini turnira govori još jedan podatak Ela I Elin su u petoj borbi izgubile medalju.

Još jedan radni vikend je iza nas, vraćamo se napunjenih baterija i spremni za prepun raspored do kraja godine. - poručuju iz KK Okit

djelomob1.jpg