Studeni 27, 2022 1229

Vodički strijelci srebrni na turniru u Zadru

Vodički strijelci srebrni na turniru u Zadru Drugoplasirana ekipa SK „Vodice“ – MK Pišolj – Vilim Ivas, Ante Šuša i Duje Kukrić
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U sklopu proslave Dana Grada Zadra, a u čast 70. godišnjice osnivanja streljačkog kluba „Zadar“, održano je i streljačko nadmetanje dalmatinskih klubova: klubovi iz Vodica, Šibenika, Ploča, Metkovića i domaćina Zadra u disciplinama malokalibarskog pištolja i puške 20 hitaca za meč.

U disciplini MK pištolja 20 hitaca za meč slavila je ekipa domaćina iz Zadra, ekipa SK „Vodice“ u sastavu Ante Šuša, Vilim Ivas i Duje Kukrić bila drugoplasirana, a treći su bili članovi SK „Protege“ iz Ploča.

Najuspješniji član SK „Vodice“ je bio Goran Ivić s osvojenim 4. mjestom pojedinačno.

 

Drugoplasirana ekipa SK „Vodice“ Zoran Marić, Ante Šuša i Vilim Ivas

U disciplini MK puška najuspješnija je bila Neretvanska ekipa Ploče/Metković, dok je ekipa SK „Vodice“ zauzela ponovo drugo mjesto u sastavu Zoran Marić, Vilim Ivas i Ante Šuša, dok je treća bila ekipa Domaćina iz SK „Zadar“. Najbolji član SK „Vodice“ je trećeplasirani Zoran Marić, Predsjednik kluba, dok su Vilim Ivas i Ante Šuša bili četvrti i peti, osiguravši tako pehar za osvojeno drugo mjesto ekipno.

Pojedinačni plasman –MK puška –1.Medak Bruno 2. Branko Barbir iz SK „Protege“ Ploče 3. Zoran Marić SK „Vodice“

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 27 Studeni 2022 22:47
djelomob1.jpg