Siječanj 09, 2023 1484

Loptalo se u četiri uzrasta

Račice opet 'okupirali' mladi nogometaši, a evo tko je bio najbolji na 18. Vodice Kupu

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Račice su i ovog siječanja 'okupirali' mladi nogometaši. Naime, na vodičkom stadionu održano je 18. izdanje međunarodnog turnira Vodice Kup, na kojem se u četiri uzrasne kategorije natjecalo ukupno 26 ekipa. Što će reći da je za balunom trčalo skoro petstotinjak djece.

Što se tiče rezultata, najviše razloga za zadovoljstvo imaju u HNK Šibeniku. Naime, njihovi dječaci osvojili su dva prva i dva druga mjesta. Pobjednički pokal podigla je generacija 2010/2011, ispred vršnjaka iz Mladosti Ždralovi i Croatije Stankovci. Prvo mjesto mladi Šibenčani osvojili su i u uzrastu 2012., a srebro i bronca pripali su prvoj i drugoj ekipi OŠ Dinamo.

I pobjednički pokal u uzrastu 2013. ostao je u Šibensko-kninskoj županiji. Osvojili su ga dječaci iz NK Janjevo, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Šibenik i Maribor. I na koncu, u onom najmlađem uzrastu, 2014. godišta, prvo mjesto pripalo je mališanima iz Samobora, drugo Šibeniku, a treće Pakoštanima.

Što se tiče dječaka iz NK Vodice, oni su se natjecali u 2014. godištu i u konkurenciji šest ekipa zauzeli peto mjesto. Upisali su pobjedu protiv vršnjaka iz Dinare, a izgubili od Pakoštana, Jose Bege, Samobora i Šibenika.

djelomob1.jpg