Ožujak 06, 2023 614

Pet zlata i jedno srebro za KK Okit na turniru u Budimpešti

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Karataši KK Okit ovog vikenda bili su u Budimpešti, na 33. Hungarian Tatami Cup-u gdje su polučili dobar uspjeh.

Turnir je okupio 600 natjecatelja iz 18 država i 77 klubova, a naši borci opet su pronašli put do pobjedničkog postolja.

Sedmero najspremnijih Okitaša opravdali su svoje mjesto u kombiju te su se skoro svi vratili kući sa peharom u ruci. Pripreme za ovaj turnir trajale su dugo, a natjecatelji su uložili puno truda kako bi sebe , svoj klub i svoj grad predstavili u najboljem svjetlu te su upravo to i napravili. Vikend pun sportskog uspjeha, smijeha, druženja i turizam? Zvuči kao nešto baš za nas. - rekli su nam iz kluba

Za najviše mjesto na pobjedničkom postolju izborili su se redom:
Noa Adrian Perković
Lili Klarin
Ana Marjanović
Noah Križanović Mimica
Tara Jukić

Srebro je kući ovaj put ponijela Elin Ianachi Ćopić koja se u finalu našla sa našom Tarom. Bio je to pravi prijateljski meč, a gotovo smo sigurni da su bile različita kategorija, Elin bi se također vratila sa peharom u ruci.

Moramo naglasiti i odličan rad naše Gabrijele Grubelić koja je ovaj put završila kao 5. u kategoriji, na korak do brončane medalje, što ju ne bi trebalo obeshrabriti jer smo i dalje mišljenja da je zaslužila svoje mjesto u kombiju i odlazak na natjecanje.

Iznimno smo ponosni na naše borce i na to kako zajedno rastemo iz dana u dan. - poručuju iz kluba

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 06 Ožujak 2023 16:17
djelomob1.jpg