Ožujak 12, 2023 3644

Twirling klub „Vodice“ dobio dva nova licencirana Twirling trenera

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Dvije članice i aktivne sportašice Twirling kluba Vodice Marija Skočić i Iris Juričev, nakon ranijeg školovanja pri Hrvatskoj olimpijskoj akademiji (HOA) i stečenog zvanja twirling instruktora, odlučile su se za daljnje školovanja pri HOA, te su nakon uspješno položenih pismenih ispita i praktičnog dijela treninga stekle novo zvanje i dobile uvjerenja o osposobljenosti za trenera twirlinga verificirana od strane Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), te se tako našle među 20 novih trenera twirlinga Hrvatske.

Twirling je vrlo atraktivna sportska disciplina koja u svojoj složenosti sadrži elemente akrobatike, plesa, gimnastike i manipulacije štapom, a najsličnija je ritmičkoj gimnastici, te je jedna od težih sportskih disciplina koja zahtjeva dosta truda i rada.

Budući se ovom sportskom disciplinom u Hrvatskoj još uvijek bavi jako malo sportaša, to je svaki uspjeh našeg Kluba i njegovih članica velik, a stjecanje diplome trenera naših članica još veći uspjeh i vjetar u leđa za nove buduće uspjehe.

Svečanu dodjelu diploma u organizaciji HOA, koje se održavalo u hotelu Sheraton u Zagrebu, 18. 02. 2023.g. svojim dolaskom uveličali su dopredsjednica HOO Morana Paliković Gruden, košarkašica Danira Bilić, direktor Ureda za programe lokalnog sporta pri HOO Hrvoje Belan, te ravnatelj HOA Saša Ceraj.

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 12 Ožujak 2023 22:58
djelomob1.jpg