Svibanj 08, 2023 539

Održan odbojkaški turnir Final four - Vodičankama 2. mjesto

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U nedjelju je održan turnir u odbojci Final four za najbolje plasirane ekipe 3 Lige. Na turniru su sudjelovale ekipe OK Zadar, OK Šibenik 91, OK Mladost Knin i OK Vodica.

Ekipa OK Vodice na finalni turnir se plasirala s prvoga mjesta na ljestvici lige, te je time i preuzela na sebe domaćinstvo i organizaciju završnog turnira. Jedina dvorana koja odgovara zahtjevima za odigravanje završnog turnira na području Grada Vodica je dvorana OŠ Čista Velike te je logično da se turnir odigra u toj dvorani.

Turnir je otvoren s prvom polufinalnom utakmicom turnira u između ekipa domaćina OK Vodice i četvrto plasirane ekipe OK Šibenik 91, pošto su na završnom turniru sve ekipe podjednako jake, uz povremen oscilacije u rezultatu Vodicanke su pobijedile 2:0 u setovima. Drugi polufinalni meč odigrale su ekipe OK Zadra i OK Mladost 2000 Knin, a nakon vremenski dosta dugačkog meča bolja je bila ekipa OK Zadra rezultatom 2:1 u setovima. Zatim je uslijedio susret za 3 mjesto u kojem je Šibenik 91' bio bolji od ekipe OK Mladost Knin i time osvoji treće mjesto.

Finalni meč final foura igrali su naravno ekipa OK Vodica i ekipa OK Zadra, a u neizvjesnom i napetom meču koji je otišao i u produžetke u drugom setu, Vodičanke su ipak morale čestitati suparnicama iz Zadra, kojima je na kraju zasluženo pripalo 1 mjesto, a ekipa OK Vodica morala se zadovoljiti ovaj put s srebrenom medaljom.

Dobru igru Vodičanki na cijelom turniru predvodili su Franka Perkov i Iva Begić uz jake servise Franke Popov, na bloku su vrlo dobre bile Marta Kranjac i Dumina Cukrov, tehničarka Ela Čubrić jako dobro je razigravala cijelu ekipu dok je obranu držala libero ekipe Marta Mesarić.

Za OK Vodice nastupili su:
1. Iva Begić, 2. Dumina Cukrov, 3.Franka Perkov, 4.Franka Popov, 5. Marta Kranjac, 6. Marta Mesarić, 7. Ela Čubrić, 8. Antonia Perkov, 9.Katja Jelić, 10. Karmen Juričev, 11. Lea Klarić, 12. Mia Begić,

Trener: Krešimir Bujas

Tags
djelomob1.jpg