Svibanj 08, 2023 731

Dorian Stiblik ostvaruje izniman uspjeh na međunarodnom teniskom turniru

Rafael i Dorian s peharom Rafael i Dorian s peharom
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Prošlog tjedna, talentirani hrvatski tenisač Dorian Stiblik sudjelovao je na prestižnom međunarodnom turniru Tennis Europe u kategoriji do 16 godina, koji se održavao u Zenici, Bosna i Hercegovina. Na ovom turniru, mladi Stiblik ostvario je zapažene rezultate, pokazujući svoj veliki potencijal u svijetu tenisa.

Stiblik se natjecao u konkurenciji parova zajedno s Rafaelom Behrom, s kojim je već 2021. godine osvojio naslov prvaka Hrvatske u kategoriji do 14 godina. Njihov uspješan tim ponovno je pokazao svoju snagu osvojivši naslov na ovom međunarodnom turniru, čime su potvrdili svoj status jednog od najtalentiranijih teniskih parova u svojoj dobnoj skupini.

Osim toga, Dorian Stiblik također je ostvario zapažen uspjeh u pojedinačnom natjecanju, gdje je došao sve do četvrtfinala turnira. Na putu do četvrtfinala, mladi hrvatski tenisač pobijedio je nekoliko protivnika, čime je dokazao svoju iznimnu vještinu i odlučnost u borbi za titulu.

Na međunarodnom turniru u Zenici sudjelovalo je ukupno 56 tenisača iz 12 različitih država, što samo pokazuje koliko je konkurencija bila žestoka i koliko je Dorianov uspjeh vrijedan. 

djelomob1.jpg