Lipanj 05, 2023 715

Završila Petanka Liga u Šibensko-kninskoj Županiji: PK Vodice treći u ukupnom poretku

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ciklus natjecanja za sezonu 2023. u 1. Hrvatskoj petanka ligi i Županijskoj petanka ligi Šibensko-kninske županije zaključen je odigravanjem desetog kola.

U 1. Hrvatskoj petanka ligi, igrači Petanka kluba „Dalmatino“ Šibenik pokazali su iznimnu vještinu i taktičku superiornost, osvojivši prvo mjesto i titulu prvaka. Drugoplasirani su igrači Petanka kluba „Šibenik“, dok je treće mjesto pripalo igračima Petanka kluba „Krešimirova grada Šibenik“. Ovi rezultati pokazatelj su velike posvećenosti i timskog rada koji svaki od ovih klubova njeguje.

Međutim, u Županijskoj petanka ligi Šibensko-kninske županije situacija je bila nešto drugačija. Petanka klub „Krešimirova grada Šibenik“ ovaj je put izašao na vrh, dokazavši svoju dominaciju i stručnost u ovoj igri. Drugo mjesto osvojio je Petanka klub „Dalmatino“ Šibenik, dok je treće mjesto pripalo Petanka klubu „Vodice“ iz Vodica.

Ova sezona donijela je puno uzbuđenja i neizvjesnosti te je jednom više potvrdila ljubav prema petanki u Šibensko-kninskoj županiji.

djelomob1.jpg