Lipanj 06, 2023 808

Karate klub Okit osvaja ekipni pehar i 21 medalju na Kupu Prijateljstva

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U nedjelju, Karate klub Okit ostvario je značajan uspjeh sudjelujući na Kupu Prijateljstva u Mostaru. Sa 15 osvojenih zlatnih medalja, 5 srebrnih i 1 brončanom, klub se plasirao na impresivno drugo mjesto u ukupnom poretku od 26 klubova iz 3 različite države. Zasluženo su također osvojili ekipni pehar.

Kako se natjecateljska polusezona bliži kraju, mladi članovi kluba ne pokazuju znakove usporavanja. Slijedeći vikend, njihova će putanja ih odvesti u Sarajevo, nakon čega slijedi završetak polusezone na Svjetskom kampu & U12Cup & Youth Ligi u Poreču.

Ponosni smo na naše osvajače medalja, naše zlatne mlade nade, poručuju iz kluba.

Dvostruki zlatni medaljaši su Elin Ianachi Ćopić i Noah Križanović Mimica, koji su se istaknuli u dvije uzrasne kategorije. Također, zlatne medalje osvojili su Vita Vulin, Naomi Klarin, Gabrijela Grubelić, Tena Svalina, Tome Olivari, Tara Jukić, Ela Adžaga, i Ana Marjanović, koja je također osvojila dvije medalje. Posebno priznanje ide Lili Klarin, koja je odnijela kući dvije zlatne medalje.

Srebrne medalje osvojili su Oliver Križanović Mimica, Ela Adžaga, Gabrijela Grubelić, Noa Adrian Perković, i Jure Verović.

Tena Svalina dodatno se istaknula osvojivši brončanu medalju.

Posebno želimo istaknuti našeg Juru Verovića koji se nakon nekoliko godina pauze iz karatea i natjecanja, vratio tamo gdje mu je mjesto i uspješno opravdao svoj odlazak na turnir - naglašavaju iz kluba.

Čestitamo našoj ekipi na ovim iznimnim postignućima. Njihov rad, predanost i strast prema karateu istinski su inspirirajući. Jedva čekamo vidjeti što budućnost donosi ovim talentiranim sportašima. Bravo ekipa!

djelomob1.jpg