Lipanj 06, 2023 864

Najmlađe odbojkašice OK Vodica prve u SUPER MINI ligi

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Na završnom turniru lige za SUPER Mini odbojku za najmlađe uzraste U10 koja se igrala turnirski kroz cijelu sezonu najmlađe odbojkašice Vodica su osvojile prvo mjesto. Završno natjecanje se održavalo u Šibeniku u OŠ Meterize.

Do završnog turnira ekipa OK Vodica nalazila se na drugom mjestu ljestvice te su joj na ovom turniru preostale još dvije utakmice. U prvoj utakmici završnog turnira OK Vodice su igrale s ekipom OK Trogir i pobijedile rezultatom 3:0, te zatim u zadnjoj utakmici čekala ih je do tada prvoplasirana ekipa OK Šibenika 91' u napetom meču čiji su setovi otišli u produžetke ekipa OK Vodice ipak je odnijela pobjedu rezultatom 2:1 u setovima i osvojila prvo mjesto. Treće mjesto osvojila je ekipa OK Bibinje a četvrto OK Trogir dok je ekipa OK Knin bila peta ispred ekipe OK Novalja.

Za OK Vodice nastupili su
1. Tonka Alfirev, 2.Vida Pajić, 3.Tonka Samohod, 4.Helena Čorić, 5.Gabriela Perkov, 6.Tesa Šprljan, 7.Mila Juričev, 8.Kate Čelomerović, 9.Marta Todorović, 10.Helena Bujas, 11.Laura Perkov, 12.Marta Bujas

Trener: Krešimir Bujas

djelomob1.jpg