Kolovoz 26, 2023 601

Uzlet ambicija NK Vodice: Potpisan sponzorski ugovor sa "Dida Božom"

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Dok mnogi traže osvježenje u ljetnim danima, na Račicama je sve osim mirno. Nogometni klub Vodice gorljivo se priprema za novu sezonu u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi JUG pod vodstvom Kristijana Tute. Sa svakim treningom, ambicije kluba postaju sve veće, očekivanja sve jača, a cilj jasan – osvajanje vrha ljestvice.

Trener Kristijan Tuta otkrio je kako je momčad pojačana dolaskom mladih igrača te je izjavio: "Koliko puno radiš, toliko sreće imaš." Istina, nogomet je igra gdje je sreća bitna, no iz NK Vodice vjeruju u svoj trud i rad koji će donijeti rezultate.

Mladi, ali iskusni igrač Toni Španja dodao je: "Moj će iskustvo pomoći mlađim igračima u postizanju klupskih ciljeva. Zajedno smo jači."

Međutim, uz sportski segment, odjeknule su i vijesti izvan terena. Klub je udario temelj za uspješnu budućnost postigavši sponzorski dogovor s poznatim brendom Hermes International d.o.o., mnogima poznatim kao Dida Boža. Na Račicama, 25. kolovoza, prisustvovali smo potpisivanju ovog značajnog ugovora.

Dok Nogometni klub Vodice ulazi u svoju petu sezonu u 3. HNL Jug, svima je jasno koliko je važna stabilna financijska pozadina za uspjeh na terenu.

U ime Hermes International d.o.o., ugovor je s ponosom potpisao vlasnik, Nebojša Čupin. Nebojšina priča o putovanju iz vodičkog polja, preko uspjeha s džemom od smokava u SAD-u, pa sve do izgradnje modernog pogona u Sračinecu, nije samo o poslovnom uspjehu. To je priča o upornosti, izazovima i ljubavi prema domovini. Povratak korijenima i posvećenost inspirirana uspomenama na djeda Božu sada su se spojili s vizijom i ambicijama NK Vodice.

Marin Mikšić, predsjednik kluba, kao potpisnik ugovora u ime NK Vodice, iskazao je zahvalnost Nebojši Čupinu: "Ova suradnja nije samo financijska podrška, to je simbol zajedničkih vrijednosti, truda i predanosti. Hvala vam što ste prepoznali našu viziju i postali dio naše nogometne obitelji."

Nakon ovog značajnog događaja, klub ne gubi vrijeme. Već 26. kolovoza, NK Vodice nastavlja borbu na terenu igrajući protiv RNK Split u Parku mladeži. Očekivanja su visoka, a duh tima snažniji no ikad.

Pogledajte video:

Poslijednja izmjena dana Subota, 26 Kolovoz 2023 13:30
djelomob1.jpg