Kolovoz 27, 2023 1456

Sportski talent i obiteljska podrška: Beata Ivas predstavlja Hrvatsku na Europskom kickboxing prvenstvu u Istanbulu

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Dok se veći dio Europe bori s meteoalarmima i toplinskim udarima, Hrvatska kickboxing reprezentacija šalje svoju vrstu "udara" - i to u sami Istanbul. Na čelu ove "ofenzive" je talentirana Beata Ivas.

Mlada hrvatska reprezentativka u kickboxingu, Beata Ivas, uputila se prema Turskoj kako bi predstavljala svoju domovinu na prestižnom Europskom Prvenstvu za kadete i juniore pod okriljem svjetske WAKO federacije. Uz nju, kao neizostavna podrška, putuje njezin otac i trener, Tomislav Ivas.

Nažalost, Dino Ivas, također dio kickboxing elite i klupski kolega Beate, trebao je biti dio ovog putovanja. Međutim, nedavna sportska ozljeda spriječila ga je da nastupi i pridruži se reprezentaciji na ovom važnom natjecanju.

Ovogodišnje prvenstvo u Istanbulu okupit će reprezentacije iz 38 država. S ukupno 2079 prijavljenih startova i 1640 natjecatelja, događaj obećava nevjerojatnu dinamiku i nadmetanje na vrhunskoj razini. Naša Beata će se natjecati u kategoriji starijih kadeta, težinska kategorija -55 kg, u disciplini Point fighting.

U razgovoru s trenerima, osjeća se zadovoljstvo u vezi s pripremama. Njihov optimizam ne dolazi samo iz trenutačne forme i priprema, već i iz povijesnih rezultata na velikim natjecanjima. S obzirom na njezinu predanost i radnu etiku, visoka su očekivanja za njezin nastup.

Za kraj, želimo sretan i uspješan nastup našoj Beati, kao i cijeloj hrvatskoj kickboxing reprezentaciji u Istanbulu!

djelomob1.jpg