Rujan 07, 2023 2038

Veteranski rukometni turnir u Vodicama: Počinje 21. izdanje Memorijala Ante Mihić Bogde

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

U petak će vodički Balon biti domaćin početka jednog od najprestižnijih rukometnih turnira za veterane i veteranke u regiji - 21. Međunarodnog memorijalnog turnira Ante Mihić Bogde. Organizator događaja, RK Vodice, ove godine je okupio impresivnih 18 ekipa, od kojih je 10 muških i 8 ženskih.

Petra Kranjac, članica organizacijskog odbora, s entuzijazmom govori o posljednjim pripremama: "Telefoni nam ne prestaju zvoniti. Provjeravamo je li sve spremno, je li tko što zaboravio. Organizacijski tim je brojan, sastavljen od onih koji su u mirovini, ali i onih koji su zaposleni, pa se ne možemo redovno sastajati. Zato dodatno pripazimo da sve bude kako treba."

Turnir će započeti u petak u balonu, svečano otvorenje je isti dan u 17:45,  dok će se završetak obilježiti u subotu večer dodjelom nagrada, plesnom zabavom i zakuskom.

Organizacijski odbor izražava zahvalnost svima koji su podržali ovaj turnir. Posebno ističu grad Vodice, Turističku zajednicu Vodice, OŠ Vodice, tvrtku Leć, kao i sve donatore koji su svojim doprinosom omogućili realizaciju ovog važnog sportskog događaja.

Dođite i podržite veterane i veteranke u sportskom duhu i zajedništvu ovog vikenda u vodičkom Balonu!

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 07 Rujan 2023 23:21
djelomob1.jpg