Rujan 12, 2023 1433

Promjene na čelu Nogometnog kluba Vodice: Klaudio Vuković preuzima ulogu glavnog trenera

Promjene na čelu Nogometnog kluba Vodice: Klaudio Vuković preuzima ulogu glavnog trenera Milan Balaban
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U srijedu je Nogometni klub Vodice na svojim službenim stranicama objavio važne promjene u svom trenerskom kadru. Nakon godinu i pol suradnje s trenerom Kristijanom Tutom, klub je odlučio krenuti u novom pravcu.

"Zahvaljujemo se treneru Tuti na njegovom predanom radu i doprinosu našem klubu u proteklim mjesecima. Posebno želimo istaknuti osvajanje županijskog kupa u sezoni '21./'22.", stoji u objavi kluba. Klub je naglasio da se s trenerom rastaju prijateljski i u sportskom duhu te mu žele sve najbolje u nastavku profesionalne karijere i privatnom životu.

No, nije trebalo dugo čekati na vijest o novom imenovanju. "Jednoglasnom odlukom izvršnog odbora, na mjesto glavnog trenera prve momčadi postavljen je g. Klaudio Vuković", objavili su iz kluba. Vuković, s bogatom igračkom i trenerskom karijerom, poznat je po svojim nastupima za klubove poput Šibenika, Maccabi Tel Aviva, Samobora, Osijeka i Širokog Brijega. Posebno se ističe njegov upečatljiv trag u HNK Šibenik s čak 213 nastupa i 50 pogodaka. Nakon završetka igračke karijere, Klaudio se okrenuo trenerskim izazovima, a svoj trenerski put započeo je kao pomoćni trener prve momčadi HNK Šibenik te kasnije kao glavni trener juniorske momčadi istog kluba. Njegov posljednji angažman bio je u Al-Nasr SC iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Klaudio Vuković svoj trenerski debi za NK Vodice odradit će već sutra na gostovanju kod NK Kamen u Ivanbegovini. Iz kluba su mu uputili poruku podrške: "Klaudiju želimo puno sreće i uspjeha na klupi našeg kluba."

Ovim promjenama NK Vodice nastavlja s ambicijama jačanja kluba i postizanja još boljih rezultata u budućnosti.

djelomob1.jpg