Cure iz Bollywooda

Marljivo su vježbale i kući se iz Petrinje vratili s mnoštvom medalja i diploma

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Plesna udruga Bollywood Vodice sudjelovala je u subotu u 17. ožujka 2018. na međunarodnom festivalu mažoretkinja „II. Golden Heart" u Petrinji, koji je za njih ujedno bio i kvalifikacijski turnir za XV. Europsko prvenstvo mažoretkinja 2018., koje će se održavati u Pragu u srpnju ove godine.


Prije samog početka festivala naš Šime Strikoman je snimio još jednu svoju milenijsku fotografiju u obliku srca jer Petrinja glasi kao „mali grad velikog srca". Na festivalu je sudjelovalo 18 timova s ukupno 173 koreografije i preko 420 natjecatelja. Unatoč jakoj konkurenciji cure iz Plesne udruge Bollywood okitile su se s jednim zlatom, jednim srebrom i pet bronci i tako se kvalificirale na XV.Europsko prvenstvo mažoretkinja 2018.

Zlato su osvojile:
1. Velika formacija pom-pon kadeti – Domenika Računica, Sara Liverić, Ella Juričev, Ema Mateša, Marcela Beriša, Leona Unić, Ema Čekić, Ivona Unić., Paola Knežević, Leona Gašpić, Sofija Dora Skelin, Cvita Juričev, Marta Perica i Josipa Baldić

Srebrno su osvojile:
1. Željka Bonić, Nora Čubrić i Iris La Mazza - trio štap juniori

 

Broncu su osvojile:
1. Marija Zurak – solo štap kadeti
2. Željka Bonić – solo štap juniori
3. Marta Poljičak – solo 2šatapa seniori
4. Marta Poljičak, Paula Luce Storić i Paola Skočić – trio štap seniori
5. Paula Luce Storić – solo pom-pon seniori

- Ovim putem zahvaljujemo svim curama na odličnoj prezentaciji tima, čestitamo svim onim curama koje su unatoč jakoj konkurenciji izborili medalje i zahvaljujemo svim onima koji nas bodre i prate, a pogotovo našim roditeljima koje su i ovo natjecanje bili uz nas.
Iako smo se tek vratile s natjecanja, za nas nema predaha jer nastavljamo s pripremama za 32. Državni turnir u velikim formacijama, koji će se održati u Virovitici 5. svibnja, a također pripremamo i revijalnu smotru povodom naše 5. godišnjice djelovanja, koju namjeravamo održati u lipnju. – poručili su iz PU Bollywood Vodice

Tags
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 21 Ožujak 2018 23:27
djelomob1.jpg