Kolovoz 03, 2019 4277

Nalazi se i na A popisu reprezentacije

Košarkašica Josipa Silov nova je snaga na Baldekinu: Želim podići svoje igračko samopouzdanje na najveću razinu

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
Iza 21-ogodišnje košarkašice Josipe Silov je još jedna odlična sezona. Nakon što se vratila iz Italije, igrala je za Split, prvi strijelac svoje ekipe i deseti u prvenstvu. Također, uvrštena je na A popis reprezentacije, a sada je nakon ŽKK Vodice, opet blizu kući. Naime, novo je pojačanje Šibenika.


- Igrom slučaja ove sezone moja obitelj i ja selimo u Šibenik na Baldekin. Također, veliki razlog je trener Stipe kojeg jako cijenim i mislim da može usavršiti moje nedostatke. Sve se posložilo u pravom trenutku, priča nam Josipa Silov.

Dvorana će joj praktički biti u dvorištu, a zasad su uz nju poznata samo dva imena Cigić i Vukšić.

- Imamo dobru bekovsku liniju i još uvijek punimo roster. Znam da će trener izvuci maksimum od nas i vjerujem da će ovo biti jedna dobra sezona .

Mjesec dana je bila na seniorskim pripremama s reprezentacijom. Imala je šest pripremnih utakmica od kojih je ekipa uspjela izvući čak četiri pobjede.

- Vrlo sam zadovoljna kako je prošlo. Sada je došlo malo vremena za odmor. Trenutno sam u Vodicama i tu uživam...ali nažalost odmor će se vrlo brzo prekinuti.

Josipa je također druga godina na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Uskladiti treninge i učenje nije lako. No, kako iskreno kaže, nije loše, ali uvijek može bolje.

- Moje želje i planovi su uvijek visoki tako da očekujem puno u narednoj sezoni kako ekipno tako i individualno...Jedna od želja mi je da dignem svoje igračko samopouzdanje na najveću razinu i da mogu se opet okušati u inozemstvu .

Sezona koja je iza nje i igra u Splitu za nju je bila fenomenalna i nezaboravna.

- Fantastična energija i kemija u ekipi. Naravno za sve to je bio zaslužan vrhunski trenerski trio ! Još jednom im se ovim putem želim svima zahvaliti na svemu sto su me naučili i sto su bili divni ljudi! I, naravno, gdje god me put odvede, mogu ja otići iz Vodica, ali Vodice ne može iz mene!, spremno nam je naglasila za kraj.
djelomob1.jpg