Kolovoz 12, 2019 4404

Barbara je ostvarila zapažene rezultate

Mlade snage ŽKK Vodice: Sestrične Vunić do sutra su na pripremama s U16 reprezentacijom

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
Na košarkaškim pripremama za U16 reprezentaciju koje su počele 3.srpnja našle su se dvije sestrične Vunić, mlade nade ŽKK Vodice, a djevojke naporno treniraju i rade za Europsko prvenstvo u Bugarskoj.


- Na pripremama smo odradili osam pripremnih utakmica, igrale smo protiv protivnika s Prvenstva. Utakmice su prošle vrlo dobro i očekujemo takve rezultate i kasnije, kazala nam je Barbara Vunić koja je ostvarila zapažene rezultate, odnosno odličan broj koševa, ali i asistencija.

Pripreme traju do sutra, 13. kolovoza, a zatim 12 najboljih odlazi na Europsko prvenstvo koje traje do 24. kolovoza.

- Zasad nemam daljnih želja i planova, ali nadam se da ćemo i s klubom dobro trenirati ovu sezonu i ostvariti dobre rezultate, ali još uvijek trebamo puno raditi da bi rezultati bili što bolji. Puno mi znači što je sa mnom i sestrična Iva, a i meni je drago biti uz nju na njenim prvim pripremama.

Za sestrične Vunić, posebice Barbaru i trener ŽKK Bore Vuković ima samo riječi hvale.

- Barbara je trenutno vrlo konkretna igračica, a Iva je u svom naletu tako da u budućnosti očekujem da će puno napredovati, a i ovaj poziv u reprezentaciju je veliki korak naprijed. Barbara ima dosta iskustva, prošla je državnu kadetsku i mlađu kadetsku selekciju. Do nedavno nije bila veliki realizator, ali smo nastojali to promijeniti i već vidimo neke rezultate. To mi je jako drago, zaključio je trener Vuković.
djelomob1.jpg