Veljača 12, 2020 4083

ŽKK Vodice izborio plasman u Ligu za prvaka i popunu Prve ženske lige

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nakon osvajanja drugog mjesta u Drugoj ligi skupine JUG, ŽKK Vodice plasirale su se u Ligu za prvaka i popunu Prve ženske lige. Liga u kojoj se pored Vodičanki još natječu :KA „Žana Lelas“Split,  ŽKK „Folka Borovje“ Zagreb,  ŽKK „Jabuka Zaprešić“ , KK „Mursa VROS“ Osijek i  ŽKK „Koprivnica“ . 

Liga se igra dvokružno, 10 kola sa početkom  22.02.2020 godine. 

S kojim suparnikom otvaraju nastavak prvenstva saznati će 15.02.2020. nakon izvlačenja parova u prostorijama HKS u Zagrebu. Prvak lige ulazi direktno u Prvu ligu, a drugoplasirana ekipa sa pred posljednjom ekipom iz  Prve lige igra dvije kvalifikacijske utakmice. 

„Iako smo daleko najmlađa ekipa i jedini nastupamo samo sa svojim igračicama naša želja je odigrati što kvalitetnije, igračicama pružiti nova iskustva igranja na još zahtjevnijem kvalitetnom nivou. Mislim da možemo biti ravnopravni u većini utakmica te ostvariti i nekoliko pobjeda. Naše mlade  igračice rasti će iz utakmice u utakmicu.“ – izjavio je trener kluba Bore Vuković

"Nakon plasmana na poluzavršnicu kadetskog Prvenstva Hrvatske ostvarili smo još jedan veliki rezultat, drugo mjesto u Drugoj ligi skupine JUG i plasman u Ligu za prvaka i popunu Prve ženske lige."  – ističe predsjednik kluba Hrvoje Perica te naglašava kako će odigravanje ove zahtjevne lige dodatno opteretiti financije kluba ali će je ipak igrati zbog daljnjeg razvoja kluba i naših igračica.

djelomob1.jpg