Lipanj 01, 2016 4521

Dolazi treća kolajna u Vodice ?

Mlađe kadetkinje ženskog košarkaškog kluba Vodice na završnici prvenstva Hrvatske

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon kadetkinja i juniorki, mlađe kadetkinje ŽKK "Vodice" plasirale su se u završnicu državnog prvenstva Hrvatske. Pravo igranja izborili se uvjerljivo osvojivši Dalmatinsku ligu bez ijednog poraza.

 

Vodičke košarkašice su već postigle povijesni uspjeh ove godine, (kadetkinje zlato, juniorke broncu) te su trenutno jedina ekipa u u Hrvatskoj sa dvije kolajne.

Završnica mlađi kadetkinja će se održati od 04. do 07. lipnja u SC "Dom Sportova" dvorana 2 u Zagrebu.

Vodičanke su u grupi sa ŽKK"Radost" (Čakovec), ŽKK"Lovrekice" (Petrinja) i ŽKK"Trešnjevka" (Zagreb). U drugoj grupi će igrati ŽKK"Medveščak" (Zagreb), ŽKK"Brod na Savi" (Slavonski Brod), ŽKK "Rhea" (Imotski) i ŽKK"FSV" (Rijeka). Pobjednice grupa će igrati za naslov državnih prvakinja a drugoplasirane za 3.-će mjesto.

Pod vodstvom trenera Anđe Jelavić i Ante Roce na završnici državnog prvenstva za ŽKK"Vodice" će igrati: Zrinka Ivas, Antica Tabula, Katarina Jurić, Katarina i Iva Vunić, Nina Ivešić, Ana Grgurićin, Nada Tomica Klišanin, Martina Tarle, Benarda Bašić, Petra Lena Skelin i Antea Mikić.

Rizk Casino Bonus

"Ekipa se dobro spremila i učinit ćemo sve da pokušamo ponoviti rezultate starijih igračica" –rekla nam je trenerica Anđa Jelavić.

djelomob1.jpg