Srpanj 25, 2017 3518 Šibenik IN

Marko Kartelo novi sportski direktor NK Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog kluba Vodice donesene su odluke o imenovanju Marka Kartela za sportskog direktora kluba i Stipe Gojevića za tajnika škole nogometa.

 

Ovom odlukom Nogometni klub Vodice i dalje radi na poboljšanju rada s mladima i unaprijeđenju struke kluba. Marko Kartelo kao sportski direktor i Stipe Gojević kao tajnik škole nogometa u dalnjem radu preuzimaju obveze u razvoju zacrtane sportske politike NK Vodica.

- U Vodicama sam godinu dana kao trener, a sada sam dobio dosta zahtjevnu i odgovornu funkciju gdje će trebati koordinirati rad Škole nogometa i seniorski dio, a ponajviše ću se bazirati na rad omladinske škole. Zajedno s tajnikom škole nogometa Stipom Gojevićem nastojat ćemo školu dignuti na još veću razinu, iako su i do sada rad i organizacija bili na viskom nivou. Našim mladim kategorijama nastojat ćemo osigurati što veći broj utakmica s ciljem da ih što duže zadržimo u Vodicama – rekao nam je Marko Kartelo, novi sportski direktor NK Vodica

Spomenimo, točno prije godinu dana Marko Kartelo svoju trenersku karijeru započeo je u NK Vodice. Nakon bogate nogometne karijere u kojoj je igrao za brojne prvoligaške klubove svoju trenersku karijeru odlučio je početi u NK Vodicama i svoje bogato nogometno iskustvo prenositi na polaznike škole nogometa NK Vodica.

Foto: Šibenik IN

Vaša reakcija na članak
Tags
djelomob1.jpg