01 Lis 2018 Rade Ivas
    429

Prvenstvo Hrvatske u streljačkim disciplinama: Strijelci vodičkog kluba, vratili su se sa dvije pojedinačne medalje

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Natjecatelji streljakog kluba Vodice sa osvojenim medaljama: Vilim Ivas, Ante Šuša, Zoran Marić i Goran Ivić Natjecatelji streljakog kluba Vodice sa osvojenim medaljama: Vilim Ivas, Ante Šuša, Zoran Marić i Goran Ivić

Proteklog vikenda u Karlovcu je održano Prvenstvo Hrvatske u streljačkim disciplinama gdje su nastupili najbolji strijelci iz cijele Hrvatske, u dobnoj skupini A ( 50-59 god) i u kategoriji "B" (stariji od 60)

Strijelci vodičkog kluba, vratili su se sa dvije pojedinačne medalje, srebrna Ante Šuša u ciljanju pištoljem/revolverom i Zoran Marić brončana medalja u disciplini zračna puška.

Kako još nemaju gdje trenirati i obnoviti članstvo, nastupili su samo stariji članovi SK Vodice sa svojim dugogodišnjim iskustvom i opremom.

Evo izvješća

U subotu, u programu malokalibarske puške ležeći 20 hitaca za meč, nakon najbolje otpucane serije na natjecanju, 92 kruga, dva kiksa bila su dovoljna da se izgubi plasman među prva tri natjecatelja, te u najboljoj svojoj disciplini Zoran Marić je osvojio četvrto mjesto.
Ipak, u ciljanju zračnom puškom, uspio je osvojiti brončanu medalju u svojoj natjecateljskoj skupini iznad 60 godina.

U disciplini Pištolja/revolvera 15 hitaca precizno i 15 hitaca brzo, Vodičanin Ante Šuša osvojio je treće mjesto ekipno, ali nakon pripetavanja za drugo mjesto, bio je uspješniji i osvojio je srebrnu medalju. Zbog jednog kruga manje, medalja je promakla i našem drugom najuspješnijem strijelcu, Vilimu Ivasu, sa osvojenim četvrtim mjestom.

U disciplini serijska vojnička puška M48, Zoran Marić je ostvario četvero mjesto u veteranima B kategorije, dok je Vilim Ivas sa boljim rezultatom osvojio peto mjesto u „A“ kategoriji.

Sveukupno, uz tri četvrta mjesta, s Prvenstva Hrvatske u Županiju je stigla jedna srebrna medalja pojedinačno u pištolju i jedna brončana u disciplini zračne puške.

20180930_1440473.jpg

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica