09 Lis 2018
    394

Novi veliki uspjeh strijelaca streljačkog kluba Vodice - najviše osvojenih medalja na jednom natjecanju

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

U subotu, 7. Listopada, strijelci streljačkog kluba „Vodice“ nastupili na Otvorenom Turniru streljačkog kluba „Medvešćak“ iz Zagreba. Natjecanje se sastoji iz dva vezana nastupa u ciljanju revolverom/pištoljem velikog kalibra, u disciplinama 15+15 hitaca, te 10 +10 hitaca, u svim dobnim kategorijama.


U disciplini Pištolja/revolvera 15 hitaca precizno i 15 hitaca brzo, Vodičanin Ante Šuša ostvario je najveći rezultat od svih natjecatelja, te 1. mjesto u svojoj dobnoj skupini vetarana „B“, dok je Goran Ivić u istoj dobnoj skupini osvojio srebrnu medalju! Treći natjecatelj Sinković Danko osvojio je drugo mjesto u svojoj dobnoj skupini, a zajedno su ekipno osvojili 2. Mjesto i srebrnu medalju!

U disciplini Pištolj/revolver 10 hitaca precizno i 10 hitaca brzo, Ante Šuša je opet bio najbolji u svojoj dobnoj skupini, dok je Goran Ivić bio 3. osvojivši brončanu medalju!
Sinković Danko je ponovo osvojio 2. mjesto u svojoj dobnoj skupini te su ekipno i u ovoj disciplini osvojili ponovo srebrnu medalju! Sveukupno, uz dva zlata, dvije srebrne medalje i jednu brončanu u pojedinačnoj konkurenciji, osvojene su i dvije srebrne medalje ekipno.

U zbirno pojedinačnoj konkurenciji, Ante Šuša je zauzeo drugo mjesto iza natjecatelja Željka Anđelića iz kluba „Sveučilište“ iz Zagreba.

Na slici: Natjecatelji streljačkog kluba Vodice zaslužni za visoke plasmane i osvojene medalje Vilim Ivas, Ante Šuša, Zoran Marić i Goran Ivić

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica