Ponosna ekipa krstaša Molo Longo preuzela pobjednički pehar regate svih regata

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 12 Studeni 2017 16:17

Podjelom nagrada u hotelu Olympia danas je završeno petnaesto izdanje najpoznatije i najbrojnije pučinske regate u Hrvatskoj, popularne Jabuke. Ove godine na regati je sudjelovalo rekordnih 106 jedrilica s 730 učesnika, a skluptura "Jabuke" šibenskog akademskog kipara Ale Guberine godinu dana krasit će vitrinu JK Tijat.
Naime, poznati riječki skiper Rajko Kujundić na maksi krstašu Molo Longo Tuttatrieste koji je na ovoj regati jedrio za vodički Jedriličarski klub 'Tijat' zajedno s četrnaest članova posade s vremenom 16:19:09 prvi je stigao na cilj ove regate.

 

U ime Grada Vodica pozdravni govor na dodjeli nagrada uputio je Marin Mikšić, predsjednik Gradskog vijeća grada Vodica te u ime Grada čestitao organizatorima regate JK Tijat, svim sudionicima regate, a posebno nagrađenima.


I organizator JK Tijat zadovoljan je održanom regatom te se zahvaljuju svim sudionicima regate

- Prije svega zahvaljujem se svim članovima JK Tijat koji su svojim trudom i zalaganjem doveli regatu na ovako uspješan nivo. Zadovoljstvo uspješno odjedrenom regatom tim je veće što pobjednički pehar godinu dana ostaje u Vodicama te se ovim putem zahvaljujem čitavoj posadi broda Molo Longo, vlasniku plovila gosp. Danielu Pavloviću, skiperu Rajku Kujundžiću te Stanku Birinu i Vladi Moćanu koji na regati Jabuka sudjeluju od samih početaka i što su nam priuštili zadovoljstvo da pobjednički pehar ostaje u Vodicama – rekao nam je Stanko Skočić, predsjednik JK Tijat

IMG_2801.JPG

Uz pozdrave svim sudionicima i organizatorima, vidimo se dogodine.

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica