11 Lis 2018
    959

SOLIDARNOST NA DJELU: Još u subotu na vodičkoj tržnici stignete donirati hranu, higijenske potrepštine i novac

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
0

U sklopu 46. sabirne akcije "Solidarnost na djelu" Hrvatskog Crvenog križa, djelatnici vodičkog Crvenog križa zajedno s volonterima organizirali su danas ispred pošte prikupljanje financijskih i materijalnih sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane.

 

Ravnateljica Crvenog križa Vodice Marijana Biluš rekla nam je kako je akcija uspješno održana te je pozvala sve naše sugrađane i ljude dobre volje da se akcija nastavlja u subotu 13. listopada ovaj put na vodičkoj tržnici gdje će građani će moći donirati: hranu, higijenu te novčana sredstava u zamjenu za bonove Crvenog križa iskazane u apoenima od 1,00 kunu i 5,00 kuna.

solid (1 of 4) (Custom).jpg
Prikupljena materijalna i financijska sredstva će se utrošiti u podmirivanje potreba korisnika Crvenog križa Vodice tokom cijele godine.

Hrvatski Crveni križ prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a akcija „Solidarnost na djelu“ samo je jedna od akcija kojom se želji podsjetiti sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

 solid (2 of 4) (Custom).jpgsolid (3 of 4) (Custom).jpg

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica