Desto desk
14 Kol 2019
    2320

Donacija županijske Zajednice žena Katarina Zrinski

Djeci iz Centra Šubićevac olakšani ovi vrući dani: Stigao je klima uređaj za njihov dnevni boravak

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
Djeca s teškoćama u razvoju koja ovo ljeto borave u Centru Šubićevac od sada će boraviti u klimatiziranom dnevnom boravku. Donacija je to županijske Zajednice žena 'Katarina Zrinski' čije su članice danas uz pomoć saborske zastupnice Branke Juričev Martinčev uručile klima uređaj i ovakvom im gestom uljepšale ove vruće dane.
- Upoznala sam se s radom ustanove, ravnateljicom i njenim najbližim suradnicima. Zaista jako puno truda i rada, a nadasve ljubavi i topline pružaju ovoj djeci. U ovim ljetnim mjesecima njih šestero koji nemaju mogućnosti biti sa svojom obitelji borave ovdje u Centru, navela je saborska zastupnica Branka Juričev Martinčev.

Centar za odgoj i obrazovanje Šubićevac inače skrbi za preko 160 djece, bilo preko dana ili i noći. Svako od njih nosi neku specifičnu životnu priču i situaciju sa svojim poteškoćama u razvoju.

- Neki od njih nemaju ni mogućnost komuniciranja. Jedan je momak čim smo došli ravnateljicu uhvatio za ruku, ruku u kojoj osjeća svoju sigurnost. Još uvijek sam pod dojmom ove posjete i njihove međusobne privrženosti, pogotovo kad razmislim oko čega se mi sve nerviramo.

Ovakva donacija je tek mala gesta što su mogli učiniti, a njima svima znači puno. Suradnja Zajednice žena Katarine Zrinski i Centra ‘Šubićevac’ traje godinama, a nastavit će se i dalje.

- To su najpotrebitija djeca i svatko od nas bi bez obzira na političku stranku pomogao. Drago mi je što žene iz Zajednice suosjećaju s teškim situacijama kojima smo svakodnevno okruženi te pomažu diljem županije koliko je to u njihovoj moći, kazala je saborska zastupnica.

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close