23 Ruj 2019
  1705

2. faza IQM projekta: U listopadu kreću novi sastanci i radionice, a dodijelit će se certifikati onima koji su dobili ocjenu 8/10 ili više

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
0

IQM projekt, odnosno projekt integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji provodi se već drugu godinu s ciljem podizanja kvalitete turističkih usluga u Vodicama,  a obuhvaća hotelijere, OPG-ove, agencije, ugostitelje i kampove.

“Trenutno smo u fazi prikupljanja podataka dionika koji su se pridružili projektu. Kada se rezultati prikupe i evaluiraju, znat ćemo koja područja turističke usluge su dobra, a na kojima treba još raditi”, otkriva nam direktorica Turističke zajednice Vodica, Anita Franin-Pečarica i nadodaje kako u listopadu opet kreću sastanci i radionice na kojima će se iznajmljivači i ostali dionici ovog projekta detaljnije o svemu moći informirati, a također će se krajem listopada dodijeliti certifikati onima koji su dobili ocjenu 8/10 ili više.

Za sada se IQM projektu priključilo 150 dionika koji su dobili knjigu standarada po kojoj orijentiraju svoje poslovanje i usluge, a osim toga imaju i pogodnosti u smislu sufinanciranja marketinških aktivnosti, fotografiranja, uređivanja interijera i slično. 

Također, svi dionici ovog projekta promoviraju se i na vlastitoj podstranici TZ Vodice (www.vodice.hr).

“Ovo je projekt koji službeno traje 3 godine, a nakon njegovog završetka se i dalje nastavlja jer podizanje kvalitete turističke usluge i same destinacije posao je koji u stvari nikad ne završava”, objašnjava Franin-Pečarica i kaže kako su međusobna komunikacija i preporuka, umrežavanje proizvoda i usluga, podizanje kvalitete svakog pojedinog dionika najbitnije stavke ovog projekta čime se direktno utječe na podizanje kvalitete destinacije. 

“To sve skupa utjecat će i na produljenje sezone, konkurentnost, bolju popunjenost, a na kraju i bolju pozicioniranost na tržištu.”, zaključila je.

djelomob1.jpg

Najnovije
 • KLIKOM PO VODICAMA I SRIMI: Pogledajte kako naši mještani uživaju u šetnji nakon dva dana kiše
  Information
  Podijeli
  Information

  KLIKOM PO VODICAMA I SRIMI: Pogledajte kako naši mještani uživaju u šetnji nakon dva dana kiše

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close