Prosinac 14, 2013 2948

Redovna izvještajna skupština UHBDDR-a Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Vodice sinoć je u Vodicama održala redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjednik Danijel Lasan Zorobabel podnio izvješće o radu u prošloj godini.


Tom prilikom Danijel Lasan Zorobabel istaknuo je kako je udruga radila izrazito aktivno u 2013. godini a među ostalim redovnim aktivnostima i sudjelovanja u obilježavanju spomendana rujanskog rata u Vodicama te odlasku u Vukovar, udruga je financijski pomogla obiteljima umrlih branitelja u 2013. godini neovisno o pripadnosti ili nepripadnosti bilo kojoj udruzi, te uredila i održava sportski park sa raznim spravama na plaži ispod Hotela Punte koji nosi ime UHBDDR-a Vodice.

U planu za 2014. godinu udruga će poraditi na organizaciji paketa zimnice za svoje članove, te osigurati sredstva za uniformiranje članova udruge, kako bi mogli svi u jedinstvenoj uniformi obilježiti povijesne datume u obrani grada Vodica .

Također, u planu udruge je izgradnja Trim staze i još jedan sportski park kod „Ville Marijane" te na taj način udruga namjerava obogatiti turistički ponudu našeg mjesta.

Na kraju svog izlaganja predsjednik UHBDDR-a Vodice, Danijel Lasan Zorobabel zahvalio se gradonačelnici Grada Vodica na podršci po braniteljskim pitanjima, a isto tako i mnogobrojnim sponzorima koji su sponzorirali rad udruge.

 

Na kraju skupštine za sve prisutne organiziran je prigodni domjenak u konobi Makina

Foto: Josip Kranjac - Tujo

{datsopic:5002}{datsopic:5001}{datsopic:5000}{datsopic:4998}

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svi 2014 21:05
djelomob1.jpg