18 Svi 2020
    2032

Zadovoljno zbrajamo dane od posljednjeg oboljelog na našem području

Povratak na 'novo normalno': Od danas bez propusnice do otoka Prvića

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Prošlo je 26 dana od zadnjeg slučaja zaraze virusom COVID-19 na području grada Vodica. Ponavljamo, svi su prošli bez ikakvih komplikacija i već danima/tjednima oporavljeni. Od danas možemo i na Prvić, a i sve ostalo polako se vraća na staro. Kafići, šetnice pa i plaže više nisu prazne, a sreli smo i nekoliko fureštih.

-    Zadovoljno zbrajamo dane od posljednjeg oboljelog od koronavirusa u našem gradu. Stižu nam i prvi turisti, odnosno gosti koji imaju svoje nekretnine, rezervacije u hotelima ili privatnim smještajima te poslovne razloge. Generalno mogu reći da su naši građani cijelo ovo vrijeme bili odgovorni i prema sebi i drugima. Hvala im na tome. I sada kad smo krenuli ka opuštenijem načinu života, ne zaboravimo na to, kazao je Stipe Bosotin, načelnik vodičkog Stožera civilne zaštite.

S obzirom na poboljšanu epidemiološku sliku u zemlji, Stožer civilne zaštite RH donio je nekoliko odluka. Osim što više nema ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom i pomorskom prometu, izvan snage stavljene su i odluke o izvanrednim linijama.

-    To znači da od danas napokon možemo i na otok Prvić bez propusnica. Redovi plovidbe će se kontinuirano prilagođavati što će nadalje ovisiti o prometnim potrebama, ali i razvoju epidemiološke situacije, naglasio je načelnik Bosotin.

 

 

djelomob1.jpg

Najnovije
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close