08 Srp 2020
  3515

In memoriam: U 69 godini napustila nas je Irena Kursar, predsjednica Eko udruge "ŠEPURINA“

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)
Irena Kursar u sredini Irena Kursar u sredini

U 69 godini napustila nas je Irena Kursar, predsjednica Eko udruge "ŠEPURINA“. Prigodnim riječima od nje oprostili su se članovi udruge i mještani Šepurine

Pokretačica, prijateljica ili nekima samo poznanica, blagog pogleda, a ponekad i britkog jezika, sve je to bila naša Irena- Seka.

Bezrezervno se davala za svako događanje u seelu (iako nije bila Šepurinka po rođenju), okupljavši oko sebe mlado i staro spremno pomoći i iznjeti svaki projekt.

Kao predsjednica Eko Udruge "Prvić Šepurina" bila je na čelu mnogih događaja: realizacija dječjeg igrališta u parku u Šepurini, mnoge akcije čišćenja seela i podmorja, ulješavanje mjesta cvijećem u suradnji sa TZ Vodice, organizacija regate latinskog idra "Burtiž", fešte Sv.Roka, kulturno-zabavnog šepurinskog ljeta, Bodulska pripetavanja, a i javljanjima na natječaje prikupljala je novčane donacije za svoje mjesto.

Kroz rad Udruge, a i kroz svoj foto objektiv bilježila je: Badnjak i Advent u seelu, dočeke Novih godina, posjet s poklonima Sv. Nikole otočkoj djeci, Uskrs, seosku jesen, maškare i druženje seoskih "baba", te nam ostavila zabilježene nezaboravne zajedničke trenutke, kojih ćemo se uvijek rado sjećati.

Bila je lavica u svojoj osobnoj borbi, a isto tako se davala za društveni život seela, kako bi si uljepšali otočke dane.

Zajedno smo burtižali na valovima smjeha, suza, po koje razmirice, al to je sve davalo draž svakodnevnim druženjima, u kojima će nam svima jako nedostajati.

Nastojat ćemo slijediti njen put, da se neki događaji ne ugase, jer ona bi nas prva prekorila i rekla: daj ekipa, pa mi to možemo.

Doviđenja naša draga predsjednice i prijateljice, tvoja Eko Udruga "Prvić Šepurine" i tvoje seelo.

 

 

djelomob1.jpg

Najnovije
 • Litretavanje na Novu godinu: S nadom ulazimo u 2021.
  Information
  Podijeli
  Information

  Litretavanje na Novu godinu: S nadom ulazimo u 2021.

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close