27 Stu 2020
    967

Održana konferencija Visit Vodice IQM Destiantion Day, predstavljena četiri nova proizvoda

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Jučer je održana Visit Vodice IQM Destination Day putem videokonferencije IQM Destination tima: Anita  Franin P., Đurđica Šimičić, Pero Matić i Anamarija Ciccareli, te partnera u projektu.

Na početku konferencije Anita Franin P. predstavila je  Nove proizvode koji će se realizirati u sljedećem razdoblju počevši od 2021.g.

Prezentirana su 4 nova proizvoda: Faust Vrančić, U Vodice po zdravlje, Tamo gdje izvire užitak su Vodice i Okusi mora, maslina i vina u Vodicama, te prijedlozi implementacije novih proizvoda. 

Gđa.Đurđica Šimičić prezentirala je Primjer implementacije turističkog proizvoda u praksu , na primjeru Apoksiomena u Malom Lošinju.

Što nas očekuje u sljedećem razdoblju s obzirom na okolnosti vezane za pandemiju g. Pero Matić prezentirao je temom: Upravljanje cijenama i kvalitetom u 2021. godini za sve dionike u turizmu (hoteli, kampovi, privatni smještaj, ugostiteljski objekti, OPG-i i ostali dionici).

Gđa. Anamarija Ciccareli posebno je za privatne iznajmljivače obradila temu Privatni smještaj – trendovi u 2021. godini, te sa  gđom. Đurđicom Šimičić temu Marketing i trendovi u 2021. godini.

Uslijedila su pitanja i teme prema prijedlozima dionika vezane za prezentirane teme konferencije, kojima su dionici razmijenili svoja iskustva, prijedloge i razmišljanja.

Na kraju konferencije predstavljen je CROSTO – uključenje  u projekt sustava mjerenja  pokazatalja učinaka razvoja turizma, a odnosi se na njegov ekonomski, okolišni i društveni učinak. Cilj uključenja u projekt CROSTO je daljnji razvoj temeljen na održivom, uključivom i odgovornom turizmu. Prezentacija je održana za predstavnike Grada i subjekata mjerodavnih za prikupljanje podataka.

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close